Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ми беше муабетот... МИЛАН Е ПОИМ ЗА КЛУБ У СПОРЕДБА СО (5 годишната) БАРСЕЛОНА... ФАКТ!!
Миалнс е вклуичи во трката за едниот од најдобрите дефанзивци (според мене), Дејан Ловрен - http://martina22acm.wordpress.com/2013/03/14/milan-join-race-to-sign-lyon-defender-dejan-lovren/
Би сакале ли да го видите во црвено-црниот дрес?
Имаше го видеото некој ставено на фан-клубов пред 5-6 дена...
Сеуште не ги разграничувате младите играчи донесени ради перење пари и младите талентирани играчи што ќе просперираат ама ако.
Не баш.This. Ја се кладам дека секој втор-трет млад играч што е донесен у Милан е да се испере некој денар, особено ако Раиола е вклучен у зделката.
Не баш.
Зборувам за изминатиов период,каде се носат навистина талентирани играчи.
Порано со тие Виуидез и тој новиот Меси црниот...како ли се викаше само епа на тие мислев јас.
Ист потенцијал е и овој што го земаа ама вие се фативте за Раиола дека му е агент и дека сеуште нема дебитирано.А сеа мислиш не се дешава истово? Еве со овој што го земаа одбрамбениов од втора лига, си ги поделиле парите, ако биде играч од него супер ако не бар испрале некој денартој Раиола е опасен мафијаш. Ја незборам за Шарави или слични на него, се гледаше од авион дека има голем потенцијал.
Ист потенцијал е и овој што го земаа ама вие се фативте за Раиола дека му е агент и дека сеуште нема дебитирано.
Прво дојде повреден и некое време се рехабилитираше а потоа сигурно полека го воведуваат во улогата во тимот и гледаат што може да стори.
Кога се работи со млади играчи треба трпение и нормално е да праат грешки и да имаат слаби партии ама сето тоа ги прави појаки.
Исто така да се надоврзам за Нианг и да кажам дека такво промашување на сите им се случува т.е он се направи добро ама топката нејќеше да влезе и нејќеше. Валдез веќе беше совладан ама тоа е.
Не те спомнав конкретно тебе ама имаше луѓе тука што го пцуеа.Исто потенцијал со Шарави? Не би рекол. Се знаат кои се играчите со голем потенцијал и кој се играчите што можат да станат играчи али и обични просеци. А Нианг никој не го криви ( бар ја не го пцуев) пошо има 18 години и до лани играше у втора француска лига....
да не надоврзам на темава.. еве сега уште еден од тие што играат во тимови што се накај испаѓање.. http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=106559
а што се однесува на тоа за Алегри и младите.. колку и да не ми е омилен тренер, морам да се сложам.. порано ми беше забегано кога ќе видев дека некој млад играч ќе иде во милан оти според тогашното искуство сите беа феилови.. и да, да беа толку феилови како што ние ги направивме - воопшто и немаше да ги донесе браида... тогашната политика ни беше др ама па како така даваше резултати.. сега да видиме оваа што ќе даде, сууште е рано.. еве ги имаме Саламон, Габриел, овие младиницве па и Мастур за понатаму - со надеж дека нема да завршат на некоја безизлезна позајмица :/ а за крај кога сме кај тоа, баш некаде најдов синоќа податок дека ние имаме дури 33 играчи дадено на позајмица моментално + 12 на ко-сопственост..