Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Трансферов на Балотели за мене е еднаков на освоено скудето.Уште кога се појави со онаа слика во дрес од Милан сакав да го видам Бало во тимов и еве го.Сега од него само сакам да видам гол на дербито со Интер и сезонава ја сметам за успешна.:D

п.с Очекувајте сега и понуда за Кака од на 46 рати без камата.:icon_lol:
Па толку вредит, поќе и не требит да се давет, подобро некој друг ќе земат помлад.

Честито за Балотели! Дај сеа вратете го Пацини за да не мора Роки да го гледамe. :place:

И сега кој ке биде жртвата со доагањето на Балотели?
Робињо или Пацо?
А мозеби ке ги остават сите 6 напагачи за до крај на сезонава.
А Балотели каде ке биде најпаметно да игра?Најистурен во средина место Пацо?
Галијани ке земе ли усте некое дете до Четврток или немаме потреба од други играчи?
Сеуште сум скептичен за доагањето на Балотели.И само се надевам дека ке се вклопи во тимов и ке дава многу голови,нема да се лигави и да прави глупости и проблеми.

Робињо или Пацо?
Галијани ке земе ли усте некое дете до Четврток или немаме потреба од други играчи?
Сеуште сум скептичен за доагањето на Балотели.И само се надевам дека ке се вклопи во тимов и ке дава многу голови,нема да се лигави и да прави глупости и проблеми.
Многу прашања постави ти сега.... :)

Робињо или Пацо?
Брат ако не ги знаеш одговорите сам на поголем дел од прашањава каков фан на Милан си да ти еам ? :icon_lol:

Едино се надевам дека ќе донесе уште некој до Четврток Галијани.

408435_552472488126305_1554949433_n.jpg

GALIANI, LIKE A BOSS!

Честито за лудаков.......во Милан мирен ќе си седи во тоа сум сигурен. Одличен трансфер
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 19:02 ---
Офтопик
Која е таа десно? Мислам од лева страна на Балотели :icon_lol:
media_xll_4975297.jpg

Брат ако не ги знаеш одговорите сам на поголем дел од прашањава каков фан на Милан си да ти еам ? :icon_lol:

Едино се надевам дека ќе донесе уште некој до Четврток Галијани.

Читам сите се радувате,го споредувате неговото доагање e еднакво на освоена титула(CurvaSudMilano:Трансферов на Балотели за мене е еднаков на освоено скудето)Но неговото доагање не ги решава сите проблеми во Милан и не ги вади од ГОМНА Берло и Галијани,туку отвара други прашања.
Јас сум голем фан на Милан уште од 1998, и да не почнуваме сега полово да општиме за нас и за фамилиите,ОК.(y)

9ката на Пипо че ја носи
ruqx68.png

http://store.acmilan.com/it/maglia-milan-gara-2013.html
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 19:13 ---
Едит: In an interview aired on Sky Sport 24 Zlatan Ibrahimovic commented on the arrival at Milan Mario Balotelli: "Thiago Silva and I are happy that things are going well at Milan. I'm happy for Milan and for Balotelli, I can only say positive things about Milan, I'm happy to have been one of their players, is a great club. " :D

Читам сите се радувате,го споредувате неговото доагање e еднакво на освоена титула(CurvaSudMilano:Трансферов на Балотели за мене е еднаков на освоено скудето)Но неговото доагање не ги решава сите проблеми во Милан и не ги вади од ГОМНА Берло и Галијани,туку отвара други прашања.
Јас сум голем фан на Милан уште од 1998, и да не почнуваме сега полово да општиме за нас и за фамилиите,ОК.(y)
Се сложувам со првиот дел,Берлу сака да се извади за катастрофалното раководење со клубов со еден трансфер,плус повеќе фалеа играчи на други позиции ама,реално кој не се радува на трансферов......

А за вториот дел,не те сфатив баш,тоест лошо се изрази,зошто би почнале полово да општиме за нас и нашите фамилии ? Ваљда секој треба да си општи сам за себе.
Се надевам дека не мислеше за нешто за кое се добива бан на форумов. :свиркам:

Се сложувам со првиот дел,Берлу сака да се извади за катастрофалното раководење со клубов со еден трансфер,плус повеќе фалеа играчи на други позиции ама,реално кој не се радува на трансферов......

А за вториот дел,не те сфатив баш,тоест лошо се изрази,зошто би почнале полово да општиме за нас и нашите фамилии ? Ваљда секој треба да си општи сам за себе.
Се надевам дека не мислеше за нешто за кое се добива бан на форумов. :свиркам:

Ти прв почна.:cautious:

За трансфери на млади играчи се мрчи,за трансферот на Балотели се мрчи,за трансфери на стари играчи се мрчи...па марсовци да не сакате да донесат во Милан бе ? o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom