Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Супер Марио!!!!!

Има уште 2 дена до крај на трансфер периодов. Барем еден ДМ да донесат да се ослободи притисокот од Монтоливо за да може овој да игра на позицијата што моментално ја игра Боатенг.

Инаку јас да сум Алегри би го ставил да игра десно. Пацини би останал во средина на нападот најмногу заради фактот што знае да изнуди безброј фаули од противничките дефанзивци и да задржи топка во дуелите со истите.

Мислам дека видеово објаснува голем дел од однесувањето на Балотели, кои се причините за испадите во неговиот карактер и мислам дека дава насоки како треба да се работи со него. Вреди да се погледне.

Супер Марио!!!!!

Има уште 2 дена до крај на трансфер периодов. Барем еден ДМ да донесат да се ослободи притисокот од Монтоливо за да може овој да игра на позицијата што моментално ја игра Боатенг.

Инаку јас да сум Алегри би го ставил да игра десно. Пацини би останал во средина на нападот најмногу заради фактот што знае да изнуди безброј фаули од противничките дефанзивци и да задржи топка во дуелите со истите.
Балотели е идеален само за 1 дел од теренот, а тоа е каде што игра Пацини, ако е игран ко крило пиши пропало, за истово правеше проблеми и во Интер и во Сити, и самиот не се гледал ко крило што до некаде е и точно, или втор напаѓаќ во 442/4312, или главен напаѓач во 4231, 433, 4321, сеедно, Прандели на пример не се ни осуди да го игра ко крило, знаеше што следи.

Бало ко талент поседува све за да биде во топ5 напаѓачи на планетава, ќе видиме дали ќе си остане истиот глуп Балотели кој самиот на себе ќе си претставува ручна за да успее во кариерата или не, чисто сумјам дека Алегри ќе успее да го среди, всушност тешко и дека некој на светов е кадарен тоа да го направи, освен самиот тој. Меч со две острици е трансферов, али Милан не се во ситуација да цепидлачат и да глумат лудило во трансфер периодите.

добродојде​
media_xll_4975297.jpg
Balotelli+flag+pole.jpg
легендо неопеана !!!​

Нема шанси Балотели ко крило да се игра, не е лудак Алегри. Башка и онака Милан беа во недостаток од класични шпицови (не дека Бало е класичен, ама најмногу му одговара). Така да :

Нианг/Бојан..........Шарави/Робињо/Емануелсон
.............Балотели/Пацини............

За трансферов сеуште сум воздржан, меѓутоа тоа што ме радува е што Балотели прифати да му се намали платата што значи дека е решен во Милан да игра фудбал, а не да се заебава. Се надевам ќе успее.

Абе нели повикан е за со КПР Балотели :rolleyes:

Кога ви кажувам јас за трансфери така е, ајде сеа гајба пиво да ми нацртате :D

Чим го зедоја сеа, до крај имат уште еден трансвер за ефтини пари 100%, нешто како Де Јонг шо го донесоја. Останува да видиме дали ќе е средина или одбрана..
Искрено поќе сакам да донесат некој млад за во средина пр. Наинголан или Стротман, одошто некој за одбрана, зш едвај ја склопивме одбранава, ако ја чепниме пак, мојт да бидит опасно, а немаме простор за киксови.
Де Шиљо Запата Мексес Констант - ако не чува бог од повреди ќе имаме среќа, е сеа гледам Мексес не мојт да престанит да прајт жолти картони, ќе има суспензи и заебанци, ама и онака ЛШ не верувам да имаме шанси покрај Барса, така да со малце среќа и труд мојме да излезиме на крај.
Да имаме силна средина и да не му даваме на противниците лесно да идат кај нас, барем на италјансиве екипи со исклучок на 2-3.

Ајде се чекат сликата на Балотели, Галијани и дресот :).

Балотели е идеален само за 1 дел од теренот, а тоа е каде што игра Пацини, ако е игран ко крило пиши пропало, за истово правеше проблеми и во Интер и во Сити, и самиот не се гледал ко крило што до некаде е и точно, или втор напаѓаќ во 442/4312, или главен напаѓач во 4231, 433, 4321, сеедно, Прандели на пример не се ни осуди да го игра ко крило, знаеше што следи.

Бало ко талент поседува све за да биде во топ5 напаѓачи на планетава, ќе видиме дали ќе си остане истиот глуп Балотели кој самиот на себе ќе си претставува ручна за да успее во кариерата или не, чисто сумјам дека Алегри ќе успее да го среди, всушност тешко и дека некој на светов е кадарен тоа да го направи, освен самиот тој. Меч со две острици е трансферов, али Милан не се во ситуација да цепидлачат и да глумат лудило во трансфер периодите.

Сити беше големо искуство за Балотели и неговиот темпераментен карактер,прифаќањето на намалена плата и неговите изјави дека желба му е заигра за Милан будат оптимизам дека ќе го среди неговото понашање кое мене не ми смета од причина што боље да имаме некој експлозивен и енергичен кој ќе брка играчи и во одбрана,а не пасивно да чека топка во напад од типот на Пацини кој својата пасивност ја надополнува со одличниот инстикт за гол и позиционирање...

Искрени честитки за момаков!Е сеа колку е Алегри кадар да го скроти - тоа е друг муабет!Талентот е неоспорлив.Исто мислам дека и љубовта према Милан која Балотели отворено ја покажуваше и додека беше во Интер,баајги влијаеше да отиде кај вас,место во Интер.А и ова говедово наше Морати кузнае и дали има намера уште да троши на Интер.
Честитки уште еднаш.

Шарави и Балотели ќе станат како Шева и Пипо на времето,може и подобри. :)

Сега очекувам Робињо да напушти,и келавиот да им даде фаталити на сите и да го врати леси дома.

Ајде стари уште Кака до Четврток,што не купуваш одбрана или деструктивец за среден ред не купуваш бар овој донеси го и да знаеме дека ќе играме Л.Ш. следна година.

Трансферов на Балотели за мене е еднаков на освоено скудето.Уште кога се појави со онаа слика во дрес од Милан сакав да го видам Бало во тимов и еве го.Сега од него само сакам да видам гол на дербито со Интер и сезонава ја сметам за успешна.:D

п.с Очекувајте сега и понуда за Кака од 6м на 46 рати без камата.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom