Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Има (y), посебно со тренер као Земан, кој љуби млади технички потковани деца, пун погодок ќе биде за кај вас !

е фала многу, ти верувам ;) .. а баш Земан бил тој кој го сакал Меркел во Рома :)
--- надополнето: 16 јуни 2012 во 13:51 ---
Има (y), посебно со тренер као Земан, кој љуби млади технички потковани деца, пун погодок ќе биде за кај вас !

е фала многу, ти верувам ;) .. а баш Земан бил тој кој го сакал Меркел во Рома :)

7966_10151153911067013_1737167578_n.jpg

Го личи ?? :D

Галијани му понудил едно годишен договор на Неста,а овој се размислува дали да изигра уште една сезона,иако најави дека неговата кариера во Милан е завршена.Ако прифати ова значи дека нема да земат нов млад и наджен дефанзивец.

Па Неста сигурно>од било кој чкарт млад и надежен што ќе го земат.

Перез ќе му го раскинел договорот на Кака одкако овој одбил да иде у ПСЖ и Сити, и постои можност да го земат нашиве :facepalm:

Незнам колку е точно ова, што не ми се веруе, али и овој би барал минимум 5-6 милиони плата....

Ако доаѓа за без пари зошто да не дојде, башка ако сака да се искупи за тоа што го продадоја (ако не беше по негова воља), ќе игра и за 4-5 милјони годишно..
Е тогаш таа позиција зад напаѓачи ќе е решена, ќе имаме двајца играчи на хартија но всушност 1 зошто еден од Кака и Боатенг ќе е стално повреден..

Ако е ова точно поарно Кака за без пари отколку Мудингаи или Ригони да го земат. Е сега демек се согласувал и за помала плата да игра само барање му било да биди стартер, во прв состав оти сакал да ја одржува формата за да настапи за Бразил на светското 2014.

Што знам и мене не ми се верува ова, да го пуштат за без пари Реал, изгледа имаат некоја математика со тоа што зема голема плата ... Во секој случај како што се нашиве во финансиска криза, ваков играч за без пари би го прифатил со две раце.

Па тек Кака ако дојде што фалење ќе удри Берлу.....као дека го вратил непрежалениот син...големиот шампион и тука одма меркато киузо.
Сериозно, јас сум песимист дека покрај Ачерби/Ригони/Мудингаи, Кака ќе го направат како огрооомно засилување и нормално како песимист јас верувам дека тој ќе биде бледа сенка на оној вистинскиот Кака.
А за доаѓање лесна работа, скоро сигурен сум дека ќе дојде на некоја позајмица со можност за откуп.

Абе луѓе пребарвите многу, не гледате каква е ситуацијава, може да се продадат и Силва и Ибра а да не се купи ништо или пак да се купи Ригони, пак сега Кака не чинел.. Можеби Кака не чини кога на располаѓање би имале 50 или 100 милјони евра за трансвери, или кога Кака би вредел 20м, но во оваа ситуација кога Милан нема пари за трансвери, и кога еден Гансо ни е недостижен, Кака би дошол како кец на десетка (за без пари или на позајмица)

Еве доколку дојт и доколку игра како што треба

Абате/Де Шиљо Мексес Силва Бонера/Урби
Ночерино Боатенг/Амброзини Монтоливо/Мунтари
Кака
Ибрахимович Касано/Пато/Шарави

И не е така лош составов, едино лев бек, да може некако да се грабни некој поефтин, дали Коларов или некој друг..
Ама остај менаџеров, и јас не вервам дека Кака ќе се вратит кај нас.

Јас имам кажано какво мислење имам за повредениов што ‘‘отиде да освојува титули‘‘ но во моменталнава ситуација мора пред се да се замижи и ако можат за 0 евра уште вечерва нека го товарат.Во било која ситуација кога Милан би имал тим и пари за трансфери на ваквите шпекулации би одговорил со ‘‘нека бега што подалеку од Милан‘‘ но сите ја знаеме ситуацијата и Кака во вакви моменти би улетал ко кец на десетка.

Аха бе Берлу курвариште старо...ни на сон немаше да ми дојде да пишам нешто вакво ама ете ...

За 0 нека идат, нека изиграт 1 сезона во Милан на ниво, и после ќе го трампаме за Гансо, а со парите од Робињо кој би ошол во Малага да се земи Стротман и лев бек и чао пријатно :icon_mrgr:

Абе луѓе пребарвите многу, не гледате каква е ситуацијава, може да се продадат и Силва и Ибра а да не се купи ништо или пак да се купи Ригони, пак сега Кака не чинел.. Можеби Кака не чини кога на располаѓање би имале 50 или 100 милјони евра за трансвери, или кога Кака би вредел 20м, но во оваа ситуација кога Милан нема пари за трансвери, и кога еден Гансо ни е недостижен, Кака би дошол како кец на десетка (за без пари или на позајмица)

Еве доколку дојт и доколку игра како што треба

Абате/Де Шиљо Мексес Силва Бонера/Урби
Ночерино Боатенг/Амброзини Монтоливо/Мунтари
Кака
Ибрахимович Касано/Пато/Шарави

И не е така лош составов, едино лев бек, да може некако да се грабни некој поефтин, дали Коларов или некој друг..
Ама остај менаџеров, и јас не вервам дека Кака ќе се вратит кај нас.
Каков Кака ќе биде тој што мислиш ти? Каков Шевченко добивме кога се врати? Извини, радо би останал со сеќавањата за оној стариот Кака него да се врати и да биде подпросечен.
И супер што ни го пиша целиов состав баш не го знаевме.

Ако идат Гансо, мојт да дојт едино со трампа за Робињо.. Според мене најпаметно би било тоа..

И ја би за тоа, фала му за сите голови/асистенции али со толку многу промашени чисти шанси иам ептен поделени чувства за тој играч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom