Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Берлускони спрема подарок за Милан за празнициве, се спомнуваат имињата на Касано, Гансо, Ламела...
За Касано излегоа две шпекулации едната доаѓа од генералниот директор на Јуве, Марота дека они не се во трка за потписот на Касано, битката е меѓу Интер и Милан и другата дека Касано веќе се договорил со Милан, Интер не се согласувал со клаузулата што ја има Касано во договорот со Сампдорија за да им се исплатат на Реал 5 милиони. И демек заради што Милан е во добри односи со Перез може да се одбијат тие 5м во ратите што ги исплаќаат за Кака(барем така пиши ја мислев дека кака е веќе исплатен), а има и опција нешо како финтата со Ибра прво демек на позајмица па со ветување за откуп во јуни.

--- надополнето ---

И уште една вест за Пато отишол на тестови во Америка за да видат шо е проблемот што толку е склон на повреди и се очекува да се врати во тимот на 27 декември кога тимот ќе биде на подготовки во Дубаи.

Темата нека ја отвори тој што има највеќе мислења тука,а тоа е Марли,ако сака :)

А ако не сака,тогаш мојот глас оди за Сајтлер :)

Инаку читам се зборува за доаѓање на Касано,и не знам колку ке биде добар овој потег,играчот нема да сака да седи на клупа,напаѓачи иаме,позади напаѓачите сега одлично игра Боатенг,и не знам што да се праи сеа.

Ај и за Инзаги да спомниме нешто, изјави дека се надева да се врати пред крајот на сезоната(таман за финалето ЛШ :tv:), а напомена и дека Мурињо го барал секој 3-4 дена да му го слушне гласот барем :pos: и да го праша како се држи со повредата.
извор

Вака е редоследот по бројот на мислења:
1.SASUKE 1061
2.Forza Milan 808
3.Marley987 635
4.Forza22 588
5.Nikola Volkovo 545
6.Сајтлер 528

^ ко да отварате тема за Барса јеботе.. :) It's Roma ,C'mon :)

Не е се во квантитет туку и во квалитет:pipi:
шала на страна гласам за Марли да ја отвори новата тема,ако нејќе ондак мојот глас иде кај итар пејо

Не е за Рома... дискусијата е за новата тема за Милан :smir: Се ближат 1.000 страни ....

Ааа епа вреди ондак :) Марли ако нема отворено треба.. или Пејо или Мак.Тигар :) ја гласам за овие..

Ааа епа вреди ондак :) Марли ако нема отворено треба.. или Пејо или Мак.Тигар :) ја гласам за овие..

Пичко од тебе очекував да ме поддржиш и ти ме шитна а? шала шала

Јас сум за Марли,али ако он нејќе си кажав нека отвараат Сајтлер(гласам за него) или Пејо или пак Мак.Тигар :)

Инаку ај баш сакам да видам кај ке го сместите Касано во формацијата,ме интересираат ваши идеи :)

----------Ибра----Робињо/Пато
----------Касано/Боатенг

Најдобро според мене.

Ова со Касано не ме радува многу, ај можеби Алегри ќе најде добитна комбинација оти барем двајца најмалку ќе греат клупа.

За новата тема нека ја отвори еден од Мак.Тигар,Никола Волково, Пејо или Марли, да видиме кој ќе влезе втор круг па пак ќе гласаме.:)

--Ибра---Робињо/Пато---
--Касано/Робињо---

Не знам како би изиграле и двајцата на таа trequartista позиција ама при толку напаѓачи вреди да се проба. Секако ако дојде прво Касано.

Инаку мене ме интересира едно. Алегри неколку пати изјавува дека Пирло одлично се снашол на новата позиција односно дека игра поблиску до противничкиот гол. Мене повеќе ми се гледа дека Боатенг игра позади напаѓачите отколку Пирло

Мојот глас иде за Sasuke... Според мене човеков најмногу заслужува, има најмногу коментари, а не му се потрошени колку да има само у бројка туку му се со факти и аргументи... :bravo: Ајде ајде се ближи 1000чето па да го сефтосаме со победа против Ромите :tv:

--Ибра---Робињо/Пато---
--Касано/Робињо---

Не знам како би изиграле и двајцата на таа trequartista позиција ама при толку напаѓачи вреди да се проба. Секако ако дојде прво Касано.

Инаку мене ме интересира едно. Алегри неколку пати изјавува дека Пирло одлично се снашол на новата позиција односно дека игра поблиску до противничкиот гол. Мене повеќе ми се гледа дека Боатенг игра позади напаѓачите отколку Пирло

Пирло игра нешто измеѓу Боатенг и напаѓачите и Амброзини и Гатузо,ако можеш да си го замислиш ова,и да САКАМ Пирло да си остане таму,многу е покорисен!

Значи:
-----------Ибра---Робињо
--------------Боатенг
--------Пирло----------
------Амброзини----Гатузо

Кога играат се прави нешто вакво,и Пирло не заостанува толку назад ко порано,да дели балонки :)

абе cassano плеј мејкер
зад напаѓачите и напред ибра и робињо пато на клупа и тоа е тоа
у средина со двајца дефанзивци амброзини и фламини или гатузо и боатенг

ибра-робињо
касано

амброзини = пирло- боатенг

--- надополнето ---

касано без пари-класа играч еден од најдобрите у италија
и еден лев бек и топ сме

на лето еден напаѓач место инзаги и еден централен дефанзивец а може и младиот ламела и ете ви најјак тим во свет

--- надополнето ---

а може и тој напаѓач да биде касано а ламела да се земе у лето како плеј мејкер а касано у напаѓач да се промовира и ете сме на врвот

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom