Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Нека отвори некој тема за дербито !

Иначе људи се наближуе 1000-та страна, ајде да видим кој би сакале вие да ја отвори новата тема (не смее да гласате за самите себе нити за Миланез пошо он ја отвори истава :) )

Мојот глас иде кај Пејо !

Иначе људи се наближуе 1000-та страна, ајде да видим кој би сакале вие да ја отвори новата тема (не смее да гласате за самите себе нити за Миланез пошо он ја отвори истава :) )

Ја ќе набројам неколку што сега ми текнуваат онака и пошто сум прилично нов на форумов како критериум ќе земам пред се стаж на форумов и активност на темава, а воедно и ми оставиле така поголем впечаток досега(зборам стрикно за темава Милан:tv:) : Пејо, Ѓоре, Марли, Сасуке, Синдикат, Сајтлер, Мак.Тигар, Никола Волково. Нормално дека нема да ми смета и ако некој друг што не сум го спомнал(а ги има многу :vozbud:) ја отвори новата тема, ипак не одлучувам јас кој ќе ја отвори:pos: ја давам само еден глас и тој иде кај тебе пошто досега ми гледаш некако најангажиран.:smir:

Значит ја гласам за Марли !
:salut:

--- надополнето ---

само да не ни се погоди некој "среќен" како Deko кај соседите :pos: (мала шала)

oтвори ти или некој друг кој има добра најава за со Рома за нова тема ќе видиме има време :)

oтвори ти или некој друг кој има добра најава за со Рома за нова тема ќе видиме има време :)

Значи спомнав вака порано за нова тема за да може тој што ќе решите да отвора нова тема после 1000-та да спреми добар вовед пред се !

А за дербито нека отвори кој сака, еве Димче или Ти све едно, ја нејќу :)

Момци кој сака нека ја отвори темата...само нека е за добро на клубот :smir:

Знам дека домаќинот треба да отвори тема за дербито ама ја предлагам таа чест сега да ја има IoSono. Минатиот пат кога тој отвори тема на наше дерби тепавме :)

65489_177658288929786_170648909630724_518438_8152227_n.jpg

ладно, ладно! :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom