Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ауууу.... то мајстори.

Прво морам да честитам за победата над Лече. И ми се напрај кеиф шо Изаги покажува дека не е за фрлање... сеуште :)

А за Сорович ќе видиме како ќе се покажи, јас сум песимист бидејќи тој никогаш не бил некој на кој се потпира цел тим како Кака или Роналдињо. Би сакал и Робињо да дојде во Милан... со Пато и Рони ќе растураат.

Ќе видиме што ќе излезе, засега доста добро се одвиваат работие.

Тешко?
-Зошто тешко кога заминува Хунти, а ништо чудно и Бориело да замини. Значи од овие двајцата ќе земиме некаде околу 30м. од кои 10 слободно можи да му се дадат на Сити за Робињо и ете го Робињо. Ништо тешко според мене :)

Батац тешко зато шо не сум така свикнат.. Двајца одлични играчи во Милан за 3 дена не сум видел изминативе години. Но реков и ништо чудно да не изненадат.

Не се секирај,во Милан друга е атмосферата,како фамилија е тимот,Ибра не е баш во најмлади години да шантра од тим во тим. Од кога ќе му истече 4 годишниот договор нека оди кај сака,ама важно да ни носи трофеи за тие 4 години.
муабетот ми беше да не бидеш сигурен ибра и се е можно :)

Честито Ибра али тоа е играч кој не игра од срце секое време може за секунда да ве предаде!
и тоа што викаш. треба да пазиме да не паднеме у сериа б. одма ќе не шитне :motor::nerv:

Дека е добар играч добар е, нема дилема.
Дека е играч бес карактер е, нема дилема.

Дека е добар играч добар е, нема дилема.
Дека е играч бес карактер е, нема дилема.

беЗ карактер бе дете аман,кој те пуштил во второ одд? Бес е кога си бесен/лут на некого.

Ибра е лојален сисајте го сите(да не сум ептен оф топик) :tv:

беЗ карактер бе дете аман,кој те пуштил во второ одд? Бес е кога си бесен/лут на некого.

Ибра е лојален сисајте го сите(да не сум ептен оф топик) :tv:

Се извинувам за грешката Чичко.
едит: Интер мака мачит, уште 10 минути не делат до пре пре прекрасен почеток на сезона :).

Е ова е добар почеток на сезоната :icon_lol:

Ибра уште не го видовме, но јас кажав и пак ќе кажам, а тоа се виде и вечерва.
Наше најголемо засилување е Рафаел Бенитез, колку мизерно играше Интер вечерва тоа е едно чудо.
Фала ти мајсторе што дојде у Милано, фала ти Морати :pos:

Најверојатно ! Утре ќе биде представен, вечерва ќе се преговара во Манчестер околку деталите !

Со среќа нека му е на Хунти, симпатичен играч ми беше, но не го биваше едноставно !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom