Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи дефинитивно Милан и Губентус се договориле за Бориело,позајмица со можност за откуп, а нашиве заминале за Манцестер кај ретардираниве да го доведат Робинјо за 10м.
Не сум бас срекен за тоа,кој ке ја вади сега сликата од профилот:nesvest:.
Како и да е келајцава испадна најкурназ на светот,знаци Бориело+Хунти =30м,а Ибра + робинјо 34м. хахахах
Ај утре, нов ден, нова среќа, се будам, отварам форум и читам „Со среќа Робињо“.:se_ molam![]()
Леле како е добро да си на врвот,а вака и ќе остане до крај..
Значи Берлу прае опасни политикисеа ако го земат Рубињо повлекувам све лошо што реков за нив xD..
хахаха од кај ја најде беkoj mafijas be? kakov mafijas
![]()
pozdrav od "mafijasot"
he he![]()
И што као нема да пристигне Робињо мислиш ако не иде бориело кај вас? Се лажеш,ако остане Бориело уште појаки ќе бидеме........долга е сезоната треба некој и во куп да игра! Поздрав
xime што ти е бе? Денес се официјализира трансферот на Хунтелар во Шалке за 13 мил. што не ти е јасно?
Ас фор Робињо,ако не дојде сега ќе дојде на Зима така да нема гајле за него.
Трампата Каладзе-Гросо ја поддржувам,сиротиот Каладзе паднал на медицински тестови во Џенова вчера :kesa:може да сфатите за колку не спремен дибек се работи,а и ни фали лево бекче замена за Антонини,многу ги имаме централни дефанзивци.