Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ауууу.... то мајстори.

Прво морам да честитам за победата над Лече. И ми се напрај кеиф шо Изаги покажува дека не е за фрлање... сеуште :)

А за Сорович ќе видиме како ќе се покажи, јас сум песимист бидејќи тој никогаш не бил некој на кој се потпира цел тим како Кака или Роналдињо. Би сакал и Робињо да дојде во Милан... со Пато и Рони ќе растураат.

Ќе видиме што ќе излезе, засега доста добро се одвиваат работие.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Тешко?
-Зошто тешко кога заминува Хунти, а ништо чудно и Бориело да замини. Значи од овие двајцата ќе земиме некаде околу 30м. од кои 10 слободно можи да му се дадат на Сити за Робињо и ете го Робињо. Ништо тешко според мене :)
Батац тешко зато шо не сум така свикнат.. Двајца одлични играчи во Милан за 3 дена не сум видел изминативе години. Но реков и ништо чудно да не изненадат.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Не се секирај,во Милан друга е атмосферата,како фамилија е тимот,Ибра не е баш во најмлади години да шантра од тим во тим. Од кога ќе му истече 4 годишниот договор нека оди кај сака,ама важно да ни носи трофеи за тие 4 години.
муабетот ми беше да не бидеш сигурен ибра и се е можно :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Честито Ибра али тоа е играч кој не игра од срце секое време може за секунда да ве предаде!
и тоа што викаш. треба да пазиме да не паднеме у сериа б. одма ќе не шитне :motor::nerv:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дека е добар играч добар е, нема дилема.
Дека е играч бес карактер е, нема дилема.

P

PewDiePie

Гостин
Дека е добар играч добар е, нема дилема.
Дека е играч бес карактер е, нема дилема.
беЗ карактер бе дете аман,кој те пуштил во второ одд? Бес е кога си бесен/лут на некого.

Ибра е лојален сисајте го сите(да не сум ептен оф топик) :tv:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
беЗ карактер бе дете аман,кој те пуштил во второ одд? Бес е кога си бесен/лут на некого.

Ибра е лојален сисајте го сите(да не сум ептен оф топик) :tv:
Се извинувам за грешката Чичко.
едит: Интер мака мачит, уште 10 минути не делат до пре пре прекрасен почеток на сезона :).

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Е ова е добар почеток на сезоната :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Ибра уште не го видовме, но јас кажав и пак ќе кажам, а тоа се виде и вечерва.
Наше најголемо засилување е Рафаел Бенитез, колку мизерно играше Интер вечерва тоа е едно чудо.
Фала ти мајсторе што дојде у Милано, фала ти Морати :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321

Најверојатно ! Утре ќе биде представен, вечерва ќе се преговара во Манчестер околку деталите !

Со среќа нека му е на Хунти, симпатичен играч ми беше, но не го биваше едноставно !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom