- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
zemaa li milan nekoj kvaliteten igrac?!
Земавне неколку ‘‘квалитетни‘‘ играчи:
Јепез,Амелија и Сократис
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zemaa li milan nekoj kvaliteten igrac?!
Уште не е земен,али најверојатно ке биде. Богами секад вака праат,али Милан го блокирал трансферот,и им рекол на Марсеј да почекаат неколку дена да видат што ке прават со Рони.Денес го зедовме Бен Афра на позајмица од 1 м за една сезона,мислам дека е одличен потег ако се знаед какви партии пружи БенАфра во францускиот Шампион.
Добро е секогаш кога Галијани ке рече дека пазарот е затворен утредента се зема играч,плус тоа мислам дека на оваа одлука има влијаено и вчерашната брука од Варезе.
Уште не е земен,али најверојатно ке биде. Богами секад вака праат,али Милан го блокирал трансферот,и им рекол на Марсеј да почекаат неколку дена да видат што ке прават со Рони.
Абе Курназ,Курназ,кој ти кажал дека постои кајгана бе? аир да не види.lele koj kur e toj ben afra c c c gi brakaat od nivnite klubovi i ajde nie ke gi zimame na pozajmici leleee
pa i uste zamena za ronaldino hehe ova e smesno be ajde da se posmeeme site he hehehehehehehe
honda znaci otpaga i nisto od honda koga ovoj ke go zemat za 1 milion i cao milan nadez za titula
Абе Курназ,Курназ,кој ти кажал дека постои кајгана бе? аир да не види.
Замараш дечко,иди копај у нива троши негативна енергија.
За мене секое ново,младо надежно засилување е премија во однос на трансфер политиката последниве години.so i da pravam ne go menja faktot deka vrska nemas od fudbal kako i nekolku od tuka kako sto citam nekoe vreme hehe toa e dzabe vi e
a za tebe ben afra e dobar igrac?
so i da pravam ne go menja faktot deka vrska nemas od fudbal kako i nekolku od tuka kako sto citam nekoe vreme hehe toa e dzabe vi e
a za tebe ben afra e dobar igrac?
За мене секое ново,младо надежно засилување е премија во однос на трансфер политиката последниве години.
-100 пати ти рековме пишувај ќирилица? Те учеле што е тоа во школо?
Хах ахх а ти си големиот фудбалски експерт кој дури незнае ни да пишува.
лол брат убаво ви кажува форца милан дека бен арфа игра како лево крило а вие немате класично крило добро би ви дошол мислам мн подобар од некој сеа со ги имате од крилните напагачи
togas moze slobodno da go zememe govinko i drente pak i degen i toj e 24-5 godini i slobodno mozeme da se borime za ostanuvanje vo serija a zosto drugo nemoze so takvi igraci vo koi spaga i ben afra pa moze i ngog da go zememe mlad e i nadezen e moze od 2-3 gola vo liverpul da dava po 5 vo milan zarem ne
jas dupla podobar poznavac na fudbalot od tebe i zatoa kuti hehe
--- надополнето ---
pa nemame klasicno krilo i zatoa ke bide najdobro krilo hehehe
pa i mene da me zemat ke bidam najdobro krilo heheheheheh![]()
КИРИЛИЦА ! ! !