Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Господине Марли не знам која тие поентата со тоа што веднаш провоцираш..јас само си дадов мислење дека овие напаѓачи се подобри според мене од инзаги за тој квалитет што го има....едноставно инзаги можи и 1000 голови да даде пак нема да биди почитуван и сметан за врвен играч како овие што ги набројв и 90 % од форумот го мислат истото(освен вие навивачите на милан кој сте најголеми стручњаци на чело со тебе:cuc::cuc::cuc:)..поз

Единствен што провоцира и се прави паметен овде си ти, за тоа ако имаш нешто паметно да кажеш слободно кажи, а да лупаш зелени дека Инзаги не е почитуван и дека не е врвен играч па мајку му префрли се на голф може ќе ти легне тој спорт.

inzaghi300.jpg

Убаво ти објасни DarthMakedon.
http://en.wikipedia.org/wiki/Filippo_Inzaghi

Севкупно голови до сега има дадено 310. Во Милан, Јуве, За Италија, итн итн..

П.С Некој на тренинг нема дадено 300 голчиња. мухахаа

абе не зборете лошо за Инзаги човекот е легенда не е за џабе најдобар стрелец во европските натпреварувања и има се на се во кариерата дадено преку 300 голови...може на среќа да се дадат 5-10 голови ама за 300 треба и знаење затоа тишина :smir:

Абе шо трошите време на чоекот.Да се разбираше од фудбал немаше да биде Интераш а вас ве чуди што вели за еден напаѓач со најмногу голови во европа дека не е почитуван...теии па и вие,малце логика.. Интер Фан= оут оф мајнд :pos:
Дури пробувате да му објасните:pos: Така мисли тој и јас го почитувам неговото мислење,немам што да го упатувам,ако тој не се разбира од фудбал мене ме заболе :toe:

Ве молам неколку пакетчиња палома во фан клуб Интер, фала многу.:helou::helou:

Ве молам неколку пакетчиња палома во фан клуб Интер, фала многу.:helou::helou:
Не брат не сфаќаш тие се вечито неправедно казнети и против нив се води хајка,Мурињо е веќе во солзи и демек ако се продолжи вака немал да си игра веќе тренер на шиттер ќе ја оставел Италија да тагува по него :ne::se_ molam:music5:
Бориело му го посветил голот на Лео велејќи дека играчите осетиле колку му е тешко и дале се од себе да победат. :pipi:
Галијани изјавил дека се е во ред меѓу Берлу и Лео и дека зборовите на прецедателот биле погрешно протумачени во јавноста,(епа на Лео беа јасно и гласно напишани!) :tapp:

Чичко Мурињо те молам не се лигави:lazgo:
Правда за Жозе да не го казнуваат веќе:icon_lol: Се надеваме дека уште ќе остане во Италија во спортивно ќе ни биде многу жал:icon_frow

all_seeing_eye.jpg

Абе мaсоните се проттив нив, светскиот заговор против Интер не запира! :O

Чичко Мурињо те молам не се лигави:lazgo:
Правда за Жозе да не го казнуваат веќе:icon_lol: Се надеваме дека уште ќе остане во Италија во спортивно ќе ни биде многу жал:icon_frow

А бе демек да го заштити тимот он ги уништи хахах го суспендираа 3 меча ,и играчите почнаа да се понашаат како него,с ким си такав си:pos2::pos2::pos2: почнаа да ги суспендираат и нив:):)

Првин не дојдов тука за да провоцирам ..ако мислевте дека со пост што напишав дека трезеге и ван нистерлој се подобри од инзаги провоцирав..тогаш не е нешто во ред посебно со господинот Марли кој е најпаметен на овој подофрум што веднаш спомнува мајки шајки...јас никогаш ама апсолутно никогаш не провоцирав и нема да провоцирам..за мојата писменост господин SASUKE вие воопшто да не се грижете бидејќи знам дека сум доволен писмен за да разговарам со најпаметните форумџџи вие тука во фан клубот милан(секако Марли на чело:cuc:)(додуша во овој форум никој не е перфектен во речникот бидејќи сите потекнуваме од различни подрачја многу логично господин SASUKE)..јас никаде не спомнав шшитер или милан поентата ми беше за инзаги..дали го болело на господинот Марли што така мислат повеќето е тое друга работа..Пеле знаеме каков стручњак е сите шампиони ги има погодено досега во светските првенства па за играчи да не прајме муабет....Јас не реков дека не го почитувам инзаги свака част за сите голови кој ги има дадено за сите титули на милан што му ги има донесено но сепак залудно обајснувам повторно(кога повторно ќе го разберите ова како провокација)и нормално ќе се појави Г.Марли со пост како''Што бараш тука мајкети'' или господин SASUKE '' oди си во тој смрден посран фан клуб шшитер'' тоа очигледно ја покажува културата на одредени форумџии ...значи овај пост не е провокација повторувам ...позз до вас и со среќа

Пипо ако не е ценет незнам кој е..немал осет Пипо за гол..на што дроги е тој момакот незнам..:tapp::tapp::tapp:

Јас никаде не реков дека пипо нема осет за гол :toe:

Единствен што провоцира и се прави паметен овде си ти, за тоа ако имаш нешто паметно да кажеш слободно кажи, а да лупаш зелени дека Инзаги не е почитуван и дека не е врвен играч па мајку му префрли се на голф може ќе ти легне тој спорт.

Очигледно и ти не ме разбра....ок како што велиш ќе се префрлам на некој друг спорт можеби багминтон:smir:

Првин не дојдов тука за да провоцирам ..ако мислевте дека со пост што напишав дека трезеге и ван нистерлој се подобри од инзаги провоцирав..тогаш не е нешто во ред посебно со господинот Марли кој е најпаметен на овој подофрум што веднаш спомнува мајки шајки...јас никогаш ама апсолутно никогаш не провоцирав и нема да провоцирам..за мојата писменост господин SASUKE вие воопшто да не се грижете бидејќи знам дека сум доволен писмен за да разговарам со најпаметните форумџџи вие тука во фан клубот милан(секако Марли на чело:cuc:)(додуша во овој форум никој не е перфектен во речникот бидејќи сите потекнуваме од различни подрачја многу логично господин SASUKE)..јас никаде не спомнав шшитер или милан поентата ми беше за инзаги..дали го болело на господинот Марли што така мислат повеќето е тое друга работа..Пеле знаеме каков стручњак е сите шампиони ги има погодено досега во светските првенства па за играчи да не прајме муабет....Јас не реков дека не го почитувам инзаги свака част за сите голови кој ги има дадено за сите титули на милан што му ги има донесено но сепак залудно обајснувам повторно(кога повторно ќе го разберите ова како провокација)и нормално ќе се појави Г.Марли со пост како''Што бараш тука мајкети'' или господин SASUKE '' oди си во тој смрден посран фан клуб шшитер'' тоа очигледно ја покажува културата на одредени форумџии ...значи овај пост не е провокација повторувам ...позз до вас и со среќа

Јас никаде не реков дека пипо нема осет за гол :toe:

Очигледно и ти не ме разбра....ок како што велиш ќе се префрлам на некој друг спорт можеби багминтон:smir:

Брате разграничи провокоција со друго па дојди да пишуваш..Пипо од толку голови сигурно не се сите toch goal верувај,а ако беа подобри 2 зошто не дадоа толку,или беа многу предобри техничари што головите мораа да им бидат на 40 м?

господин SASUKE '' oди си во тој смрден посран фан клуб шшитер''
Кога сум ти го пишал тоа????Ај одма у моментов да ми кажеш!! За шиттер да признавам,љубам така да го викам тимот за кој навиваш ама за првово?? Ај не ми измишљај и не ми додавај работи што не сум ги кажал.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom