Првин не дојдов тука за да провоцирам ..ако мислевте дека со пост што напишав дека трезеге и ван нистерлој се подобри од инзаги провоцирав..тогаш не е нешто во ред посебно со господинот Марли кој е најпаметен на овој подофрум што веднаш спомнува мајки шајки...јас никогаш ама апсолутно никогаш не провоцирав и нема да провоцирам..за мојата писменост господин SASUKE вие воопшто да не се грижете бидејќи знам дека сум доволен писмен за да разговарам со најпаметните форумџџи вие тука во фан клубот милан(секако Марли на чело

)(додуша во овој форум никој не е перфектен во речникот бидејќи сите потекнуваме од различни подрачја многу логично господин SASUKE)..јас никаде не спомнав шшитер или милан поентата ми беше за инзаги..дали го болело на господинот Марли што така мислат повеќето е тое друга работа..Пеле знаеме каков стручњак е сите шампиони ги има погодено досега во светските првенства па за играчи да не прајме муабет....Јас не реков дека не го почитувам инзаги свака част за сите голови кој ги има дадено за сите титули на милан што му ги има донесено но сепак залудно обајснувам повторно(кога повторно ќе го разберите ова како провокација)и нормално ќе се појави Г.Марли со пост како''Што бараш тука мајкети'' или господин SASUKE '' oди си во тој смрден посран фан клуб шшитер'' тоа очигледно ја покажува културата на одредени форумџии ...значи овај пост не е провокација повторувам ...позз до вас и со среќа
Ј
ас никаде не реков дека пипо нема осет за гол
Очигледно и ти не ме разбра....ок како што велиш ќе се префрлам на некој друг спорт можеби багминтон:smir: