Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
ФорцаМилан некои луѓе неможат да преболат што не се навијачи на најдобриот клуб на планетава, се ситат на секој кикс, а пукаат доаѓаат и серат, како сме местеле кога сме победувале, некој претходно напишал клачополи скандал таму, страшно колку сите ни завидуваат, и тоа е добро, што значи дека сме многу над нив или подобро речено они се многу под нас :jaj:

Така е али после секој меч бе како не им е досадно и глупо бе
со што ги праеле мене не ми е јасно...
Вечерва среќата беше на наша страна играчите беа преуморни од напорните дерби утакмици...тоа се гледаше
За хунтелар неам зборови се надевав на мн повеке од него но...таа трампа шо ја спомнуваа павличенко-бејл за хунт..со 2 раце и бубрег ипол сум за да се оствари

Неста звер браво одлична игра заедно со Дида зверови!

Не за џабе го ставив на аватар Дида мора да се исправи :)

Mnogu sporo Ronaldinho, a ni edna saglam dijagonala nemase kon Pato. :nenene:
Klas ...:kesa: Od ekipite od dolniot del na tabelata neznaes koj ne igra bunker celo vreme, nedaj boze da dadat gol. Samo Pato ni dava na brzina i na dribling. No gi izvadi Aleksandro.:back:

ps. Izvinete za latinicava. :kesa:

Така е али после секој меч бе како не им е досадно и глупо бе
со што ги праеле мене не ми е јасно...
Вечерва среќата беше на наша страна играчите беа преуморни од напорните дерби утакмици...тоа се гледаше
За хунтелар неам зборови се надевав на мн повеке од него но...таа трампа шо ја спомнуваа павличенко-бејл за хунт..со 2 раце и бубрег ипол сум за да се оствари

НЕ бе среќата беше на страната на Киево, дадоа гол што дадоа и се затворија ко педерчиња, башка тој голманот што све не одбрани, а и колку шута удрија во нивни одбрамбени играчи, ние немавме среќа, затоа и испадна волку тешка утакмица.
А за Хунтелар и ја се слагам да го трампаме, ама не за Павличенко, некако не е за у Милан, може за Бејл и доплата, па тие пари да се вложат у Суарез и онака го спомнуваа пред некој ден.

Сеа кај сме на табела 4 така, идеме идеме, ајде сеа у среда со Наполи и нив да ги решиме
Уште еденаш да споменам играчи на натпреварот Неста и Дида

6ти :)
Иако изедначени сме со бодови со Фиорентина и Палермо.

Неста мојата љубов :back:
Но комент.

Трета по ред. Ух :)
Само вака да продолжиме. За 3 дена Наполи не чека. Можеме можеме се уиграа, фатија ритам :) :tv:

Треба да почне Хунтелар да го игра од клупа, а не од старт.

AC+Chievo+Verona+v+AC+Milan+Serie+FK12UC2am4cl.jpg

AC+Chievo+Verona+v+AC+Milan+Serie+YS6u9IBJ3VJl.jpg

AC+Chievo+Verona+v+AC+Milan+Serie+mxcWV-NWDgZl.jpg

AC+Chievo+Verona+v+AC+Milan+Serie+toDMyVrcOFMl.jpg

AC+Chievo+Verona+v+AC+Milan+Serie+VGh7Zb71HM9l.jpg

: ))))))))))

AC+Chievo+Verona+v+AC+Milan+Serie+qLY4eGclh26l.jpg

Само што саднав негде кај 80та минута од кревет за да го критикувам Неста на форумов :) Многу паничевме во одбрана едноставно мораме да примиме гол до 15 мин. по дифолт! Силва пак имаше една грешка ама за среќа се сплетка тој напаѓачот... Гледам сите ги кривите бековите ама во моментов дајте некој подобар предлог? Дури јас мислам дека и ептен добро изиграа! Пирло (sun) на почеток на утакмица кога го дадоа во кадар изгледаше баш како да станал од спиење (рофл)! Роналдињо не изигра нешто нарочито без разлика што играше претходните 2 натпревари ама човеков се плаши да влезе во шеснаесетник со топката во нозе! Пејо убаво пиша Хунтелар у Твенте :) Дај Бориело нека добива повеќе шанса зашто како што приметив добро знае да се позиционира на набацениве топки единствената 100 % шанса му беше пречката ама добро тука беше Неста ! Сидорф нека иде во Монца ќе биде убиточен со своите роднини во нападот! А Фламини ме разочара утакмицава доколку некој требаше да го спречи голот на Киево тоа требаше да биде он ... Да беше Амброзини во составот појше ќе се жртвуваше, батали тоа Фламини покрај тоа што го немаше при нападот туку не скрати ниту една топка во средината! И за крај Дида добро е да се види дека уште има нешто во него!

ПС Не враќајте на провокации!

6ти :)
Иако изедначени сме со бодови со Фиорентина и Палермо.

Неста мојата љубов :back:
Но комент.

Трета по ред. Ух :)
Само вака да продолжиме. За 3 дена Наполи не чека. Можеме можеме се уиграа, фатија ритам :) :tv:
Абе фатија ритам али колку може да издржиме со ова темпо?
член1став3
Па да може бејл и доплата....па после суарез не е лошо
МОРА БЕКОВИ У ЈАНУАРИ СМЕСТА!!!
Чек сеа ке му вртам на галијани да не праам фрки на трибини после
Да и Киево имаше срека но на крај летечките магариња го папаа...
Јас сакам да се пробаат момците од примаверата следните утакмици....сметам дека ке се залагаат повеке од овие сега...

Фала Богу ! Со маки ама важно тепавте :) Неста ЅВЕР

Абе заебете Хунтелар јас не би го давал, смирете се има време.

Ама мора бе пичка му матер една топка до него да стигне бе, денеска само еднаш Пато му ја подаде и толку! Ејј цела утакмица само еден пас накај него!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom