Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас предлагам на Одо строго да му се забрани да троши поќе топки, ни еден центаршут не му беше ни приближно корисен. Бориело мора да се игра од старт, мислам дека то е јасно.

Иначе вечерва покрај Неста јас ќе го споменам Пирло како најзаслужен за голојте. Двете на гла му ги намести, прво на Бориело па на Неста од корнеро.

Само треба да разберите дека, за тим да функционира со Пирло Сидорф и Роналдињо во него мора да има брзи крила и бекој нон стоп да пенетрират.

Уфф колку е добро да си навивач на Милан!! :)

Заслужено победивме.Кој што сака може да збори,ама коа ќе ја видиш крајната статистика и што се не влезе во голот на Киево вечерва,се е јасно.
Дали Пирло и Сидорф се свесни колку ја успоруваат играта? Јас не можам да разберам...Дотолку да не можат да повлечат напред бе?
Одо посебно би го пофалил денеска.Трчаше човекот и бајги се трудеше.Свака му част! Сеа јес да потроши доста топки,ама е бољи од другите бекови кои ги имаме во тим...
Дида--:vozbud: Коа брани,брани...
Бориело во прв тим.Дефинитивно. Прави големи сметњи во противничкиот шеснаесетник...:) Се одбиваат од него во скок.
Со Хунтелар нека се проба од клупа,можда така ќе биде помал притисокот на него,па ќе може полесно да се уклопи во игра.

FORZA MILAN!!!!

Честито нови 3 бода и браво за Неста права легенда :)
Иначе наредна утакмица Бориело прва постава знае и да се загради да држи топка да скока и све.

Posle odbienata topka od korner pomisluvam na brza kontra, no koga dojde topkata do Sidorf se razocaruvam. :pos2:

браво, конечно фативте чекор со врвот, сеа прашање е колку време ќе се задржите таму.

Само што саднав негде кај 80та минута од кревет за да го критикувам Неста на форумов :) Многу паничевме во одбрана едноставно мораме да примиме гол до 15 мин. по дифолт! Силва пак имаше една грешка ама за среќа се сплетка тој напаѓачот... Гледам сите ги кривите бековите ама во моментов дајте некој подобар предлог? Дури јас мислам дека и ептен добро изиграа! Пирло (sun) на почеток на утакмица кога го дадоа во кадар изгледаше баш како да станал од спиење (рофл)! Роналдињо не изигра нешто нарочито без разлика што играше претходните 2 натпревари ама човеков се плаши да влезе во шеснаесетник со топката во нозе! Пејо убаво пиша Хунтелар у Твенте :) Дај Бориело нека добива повеќе шанса зашто како што приметив добро знае да се позиционира на набацениве топки единствената 100 % шанса му беше пречката ама добро тука беше Неста ! Сидорф нека иде во Монца ќе биде убиточен со своите роднини во нападот! А Фламини ме разочара утакмицава доколку некој требаше да го спречи голот на Киево тоа требаше да биде он ... Да беше Амброзини во составот појше ќе се жртвуваше, батали тоа Фламини покрај тоа што го немаше при нападот туку не скрати ниту една топка во средината! И за крај Дида добро е да се види дека уште има нешто во него!
Мислиш не??? :pos2::pos2::pos2::pos2: Не не Красиќ,Хернанес мора да се земаат,дали сте приметиле немаме кој да повлече САМ како да се плашат да влезат во продор сите освен Пато,мора да се среди тоа иначе Антонини по мене изигра ок Одо премногу се исфорсира го исфорсираа ли??? Едноставно не го бива ЛЕТ ХИМ ДАЈ ГАД ДЕМ ИТ Хунтелар ке им го дадеме на Тотенхем во размена за Бејл у знак на добра воља нека го носат и Одо ајде,носи Манулач носи кучи :icon_lol:...Дида заборавив да го пофалам уфф ни треба стабилен голман во моментов дефинитивно.

Богами навикнав на тие контри со кака одбиена и бам убацуа у петта и коси...се секавате на таа со селтик и уште мн други....ни фали кака....али ај си отиде мора да бараме нови играчи плеј 2 крила 2 бека и решен е проблемот но малце потешко до тоа си сонувам ја...

Леле ова миланов да ти го извади срцетооо....Честито победа бај д веј...:smir:

Јас предлагам на Одо строго да му се забрани да троши поќе топки, ни еден центаршут не му беше ни приближно корисен. Бориело мора да се игра од старт, мислам дека то е јасно.

Иначе вечерва покрај Неста јас ќе го споменам Пирло како најзаслужен за голојте. Двете на гла му ги намести, прво на Бориело па на Неста од корнеро.

Само треба да разберите дека, за тим да функционира со Пирло Сидорф и Роналдињо во него мора да има брзи крила и бекој нон стоп да пенетрират.

Според мене,за све си у право освен за Бориело..:)
Гледаме дека се труди,али некако незнам стварно ке бидам изненаден кога типот ке даде гол..Дали доагаме до она дека некои играчи не се за во големи тимови.. Нешто у стилу на Џилардињо.. Док беше у Милан гол не даде.. :S
Некој претходно спомна за Хунтелар.. и ја мислам дека треба да се продолжи да му се дава шанса,пошто до сеа не му створија скоро ниедна асална позиција за да може да даде гол. Али ај има време..

Богами навикнав на тие контри со кака одбиена и бам убацуа у петта и коси...се секавате на таа со селтик и уште мн други....ни фали кака....али ај си отиде мора да бараме нови играчи плеј 2 крила 2 бека и решен е проблемот но малце потешко до тоа си сонувам ја...
Јас мислам прво бековите да се закрпат е побитно многу сме дрва на тие позиции :kesa: А башка имаме гадна управа во гадна трансфер политика за кој К. ке ни е дедоно Бекам? Ем е само позајмен што значи не се решава проблемот еднаш за секогаш ем е стар ем он не користи нас за да избори место за Светско,па чекај бе не е ова собиралиште на играчи што не успеале,ако е така што не го земат и Тони и да отиде све у П.М.

Јас мислам прво бековите да се закрпат е побитно многу сме дрва на тие позиции :kesa: А башка имаме гадна управа во гадна трансфер политика за кој К. ке ни е дедоно Бекам? Ем е само позајмен што значи не се решава проблемот еднаш за секогаш ем е стар ем он не користи нас за да избори место за Светско,па чекај бе не е ова собиралиште на играчи што не успеале,ако е така што не го земат и Тони и да отиде све у П.М.
Потребен е Бекам е реклама

kolku so mozev da vidam dobra partija na ronaldinjo i poleka poleka se vrakja
samo se uste stoam deka leonardo ne e vreden da go vodi milan,pa ke vidime so ke bide

Не знам за вас ама мислам дека Антонини изигра одлична утакмица вечерва, штета се повреди при крајот. Секоја чест на Неста ѕверот секоја утакмица се подобар и подобар е :smir:

Зашто бе :) Знам дека ви иде математиката пресметај те на 3 утакмици кец у два со 30 коеф. со почетен влог на првата 1 милион и заработеното да го ре-вложува (рофл)
1милион Х 30 коеф = 30 милиони
30милиони Х 30 коеф = 900 милиони (750 милиони долгот и уште 150 за на зимо) :happy:
----Ова само за 2 утакмици со третата ги частел B-win (рофл)

Ми иде математикава:party3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom