Синдикат
Мајгада?!
- Член од
- 22 август 2005
- Мислења
- 3.110
- Поени од реакции
- 180
Ако не беше повреден сигурно ќе беше барем на клупа.Така е оправдувањето..
Ако не беше повреден сигурно ќе беше барем на клупа.Така е оправдувањето..
здраво дечки јас сум нов и секако навивач на ац милан се надевам дека ке ме прифатите :salut:
Секако дека ќе те прифатиме другарче. Еве ДОБРЕДОЈДЕ и од менездраво дечки јас сум нов и секако навивач на ац милан се надевам дека ке ме прифатите :salut:
видете им фан клуб на комшикиве ....
Секој по некоја мудрост кажува...не се знае кој пие кој плаќа ,ѕверои се .
Бенитез и се е можно
А ја сам их молио...видете им фан клуб на комшикиве ....
Секој по некоја мудрост кажува...не се знае кој пие кој плаќа ,ѕверои се .
Бенитез и се е можно
глеам бе пер ,се згазив од смеење али Кире као ги смируе...легенда еПер , сите се заебаваат онака ... освен двете завојувани персони Не го тупи сеа :]
ја их зовем , они не чују хахаА ја сам их молио...
Епа морам така !глеам бе пер ,се згазив од смеење али Кире као ги смируе...легенда е
ја их зовем , они не чују хаха
Море, геј да не си ? Оти да не те прифатат ? :pos2:здраво дечки јас сум нов и секако навивач на ац милан се надевам дека ке ме прифатите :salut:
Ама тие две завојувани персони наплаќаат за цел фан-клуб тамуПер , сите се заебаваат онака ... освен двете завојувани персони Не го тупи сеа :]
Малце се и 3 но ајде тоа е тоа не гледајте за Интер гледајте за нас после овој тежок меч не очекува и уште едно тешко гостување кај Сампдориа кој мислам дека ќе ги добиеме без Касано и не се опасни толку само Пацини да се фанеciao tuti.
Citam sea na net bushmanot go kaznile 3 meca,znaci kupete si salovi i rukavici vikendov moze temperaturite da padnat i do minus 11-12 , a na vesti kazaa deka vistinski pad ke imalo tek narednata nedela posle lazio- inter togas se ocekuvalo polarna zima.