Cuore Rossonero
Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
- Член од
 - 18 април 2009

- Мислења
 - 2.344

- Поени од реакции
 - 345

ајт честито нека е ... xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
	New STAR is born:nesum:ne brat fala nemozam imam mnogu obvrski so pekarata koj ke go slusa stavre kolegata hehe fala sepak imas burek od mene gratis i beli peciva kakvi sakas
kazav ednas imam 28 godini zosto sto e problemot kazi?
vo milan samo honda i nikoj drug najdobar e ke n ise fatat site so nego vo tim hehe
Не бе остај Гатузо е ѕвер,факт е дека ја изгуби формата и му заврши циклусот во Милан,ние сите сме му благодарни за се што направи,но тоа е,некогаш ке мора да си оди.Гатузо како да не е стар и истрошен?
леле човече која бедна средина ја имаме... 2ца нови мора да земеме, вака не оди. Како мислат Сидорф,Амброзини и Пирло цела сезона да издржат..
А одбраната ни е со просек 32 години... БРУКИ еј! уште една пропадната сезона.
Како што гледам Берлускони е премногу задоволен од засилувањата и голема фама крена околу нив, така да ништо чудно гркот да ни биде последен трансфер летово.
Барем очекувам на Родни и Адијах оваа сезона да им се даде шанбса...
БРАТ ,БЕЗ ПИРЛО И СИЛВА ВО ПРВ СОСТАВ ХХАХАХ НЕ СИ НОРМАЛЕННе бе остај Гатузо е ѕвер,факт е дека ја изгуби формата и му заврши циклусот во Милан,ние сите сме му благодарни за се што направи,но тоа е,некогаш ке мора да си оди.
Последна шанса да извадиме некој денар од него.
--- надополнето ---
Ова се фудбалерите кој Милан ги пријавил за следната сезона:
Goalkeepers: Christian Abbiati, Marco Amelia, Flavio Roma
Defenders: Daniele Bonera, Sokratis Papastathopoulos, Mario Yepes, Alessandro Nesta, Luca Antonini, Thiago Silva, Gianluca Zambrotta, Massimo Oddo, Oguchi Onyewu, Marek Jankulovski, Kakha Kaladze
Midfielders: Ignazio Abate, Massimo Ambrosini, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf, Mathieu Flamini, Rodney Strasser
Forwards: Alexandre Pato, Marco Borriello, Ronaldo de Assis Moreira Ronaldinho Filippo Inzaghi, Klaas-Jan Huntelaar, Namdar Oduamadi, Dominic Adiyiah.
Има неколку млади играчи во нападот,и еден во средината,него знае некој зошто Верди не е на листава? И се надевам Страсер,Адиах и Одуаманди ке добиваат повеќе шанса,утре ке се види кој како ке се покаже.
Иначе можна формација е:
-----------------------Абиати
-Сократис--------Неста-----------Јепес----------Антонини
--------Амброзини-------------------------Фламини-----------
--------------------------Сидорф
-----Пато-------------------------------Роналдињо-----------
--------------------Бориело
Ако не ги растртиме тие,трупци сме жими се,и очекувам второ полувреме да влезат момците од Примаверата.
упс не видов дека се на одмор во секој слугај поздрав до Форца МиланБРАТ ,БЕЗ ПИРЛО И СИЛВА ВО ПРВ СОСТАВ ХХАХАХ НЕ СИ НОРМАЛЕН