Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
лелеееее како ми оди по нерви вака од готово вересија ц цц ц...ништо без неста во одбрана иако првиот гол нема што да се кажи ама мора во вакви ситуации да се покрива се..ајде бод сеа тоа е тоа.. гледаме напред

Е баш за првиот има што да се каже, незнам дали примети ама цело време од корнер, топката доаѓаше, дали до Цигарини, дали до Кваљарела или било кој, и цело време шутираа од таму, епа една влезе, нив ги подигна, нас не спушти и како што викаш од готово вересија.

Не серете тутурутки бевме да небеше дида ќе изгубевме!

точно, нерешено против Наполи на гости и не е така лошо. Факт е дека на лешперски начин изгуби 2 бода Милан ама тоа е тоа. Повеќе среќа против Парма кои мометнално се на 4тата позиција а Милан на 5тата на делба со Џенова (бар како што пресметав)

Така е тоа во фудбалот...ИЛИ СО МЕСТЕНКИТЕ..хахахаххаха на предходните 3 ние зедовме 3 бода во последни 10 мин...а сега во 3 мин непланирано губиме 3..хахаххахаххахаа

Kaрма бе карма се вика ова, тоа е тоа. Три по ред добиваш во последна секиунда, логично е на една да го јадеш.
Нема тука што да се збори, не ни заслуживме победа, со два удара на гол, и 5 влеза во 16тник се на се не се бунам ич.

ps. дида комплицираше во прво полувеме дека му светеле со ласер од трибина. :)

nekoj nakratko da mi kaze so se desi :)

mi go isklucija internetot bas dnska im ebem pederite. Bod ja i ocekuvav , iako izbega pobedata na kraj, ne e taka los rezultat. Idemo dalje

pobeda so parma i tn. Ronaldo nema da igra ni na revansot so nas

nekoj nakratko da mi kaze so se desi :)

mi go isklucija internetot bas dnska im ebem pederite. Bod ja i ocekuvav , iako izbega pobedata na kraj, ne e taka los rezultat. Idemo dalje

pobeda so parma i tn. Ronaldo nema da igra ni na revansot so nas

Абе не е лош резултат ама мака ми е кога толку издржаа и при крај неможат да стегнат уште посилно, ај првиот гол и можам да го прежмијам некако ама вториот... Силва :kesa:. Парма ќе треба многу да ја кршиме, а во Рим пак ќе ја пукнеме петардата. :pos2:

The Show Must Go On!

capt.870961c4042149dabe4c888c24c1c3e3.italy_soccer_serie_a_nap104.jpg
capt.fcdd3a00a6a846b58eabf1a85ee24f04.italy_soccer_serie_a_nap105.jpg

хохо го наебавме у продолжетоци?
Дајте снимка да видам оти не гледав.
Џабе играш добро 90 минути кога во 91 и 93та минута примаш голови :icon_lol:

Ах бе Неста бе, сега ли најде да се повредиш. :nesum:

Се повреди? :lele:

Of of, sea vidov deka posle real igramo so Lacio, uste edni redovnjaci. Parma mora da se zgazi za samodoverba pred Real, poso vaka da izgubimo utakmica na kraj moze loso da se odrazi na fudbalerite

p.s izvine za latinica ne sum doma

Епа тоа е...Малце ни се сврти среќата што ја имавме последните 3 утакмици и тоа е тоа...
Дида при резултат 0-2 фати невозможни топки.Чигарини уште 15 онакви да шутне нема да дае гол...Ама тоа е тоа.
Јас не сум задоволен со 1 бод од ваму затоа што другите 2 ги изгубивме на евтин начин. Еден исто као ниеден... Се надевам дека извлекоа поука од ова.
Сеа наредна играме со Парма,да не ја потценуваме,одлично ја почнаа сезоната,ама би требало да ги треснеме.

Ајде одиме напред...Со помалку вакви киксови!

FORZA MILAN!!!

Ајде бе не очајувајте, ништо страшно, со Наполи во гости 2-2. Супер резултат. Е сеа да ги добиеме следните две утакмици со Парма и Лацио и топ сме! :smir:

AC Milan

Dida: 8.5

Abate: 4

Nesta: n/a

Thiago Silva: 6

Zambrotta: 5.5

Ambrosini: 6

Pirlo: 5.5

Seedorf: 6.5

Ronaldinho: 5

Pato: 7.5

Inzaghi: 7

Пирло, Роналдињо, Замброта и Абате најслаби оцени, на Абате тоа беше за црвен, у право е судијата. Како што реков вчера, ни треба замена за Неста или Силва, ете Налдо е екстра играч.А сеа видов на гол.ком за трампата Хунти-Муту, мислам дека Муту е одличен играч, ама веќе има 30 години...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom