Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Абате да се стегне малце,тапа беше вечерва...деконцентриран,нервозен...а тој Каладзе незнам што сака повеќе од Милан,нека си оди веќе еднаш нека не поштеди од нервози! ццц...2 бода изгубивме за 2 минути... :|

Штета како што трганвме мислев лесен плен ќе бидат едно 3,4- 0 ама тоа е..
Пс.Колку време е повреден Неста.

Ќе ми каже некој како примија 2 гола за 2 минути???:nesum:

Абате да се стегне малце,тапа беше вечерва...деконцентриран,нервозен...а тој Каладзе незнам што сака повеќе од Милан,нека си оди веќе еднаш нека не поштеди од нервози! ццц...2 бода изгубивме за 2 минути... :|
А кој ќе дојде како негова замена??? Нема бе нема трансфери во Берлу ера нема веќе да видиме трансфер тоа да ви е јасно,утакмицата не ја гледав само на 10 мин пред крај видов 0-2 и си викам готово...сега си викам дај да видам како се слави на темава победата кога гледам 2-2 :kesa: после ги прочитав оцените Замброта-5.00 Пирло-5.5 Рони-5.5 и ми стана јасно,ама ај на гости со Наполи не е лош резултат иако ни избегале 3 бода од рака :toe:

Ауууууу кој гол на наполи човече:vozbud:...тој првиот

абе лошо беше што од 60 мин го извади Дињо и тогаш се ориентираа само на одбрана,бранеа водство уште од вториот гол..и секако дека е многу да се издржи до крај со таков разигран Наполи...ништо ништо...како што беше за нас претходните 2-3 утакмици така е сега ама обратно ! :toe: ...иначе Милан нема победа на гости во Неапол од 98ма година,така да не било пишано вечерва.
а тој тренерот на Наполи која п***а е ...све да му е... ,на секое чешкање се бунеше,за све се буни,уште на терен да излезе да го тепа судијата...

Не знам зашто го кривите Абате, го изеде жив Лавеци додека играше, фаулот за црвен беше неминовен, ако он не го сопреше готова работа беше тој гол.

Наредно коло со Парма...погодете кој даде гол за Парма денес иначе....точен одговор :)
На Телма сме сабота од 21-45 да си знаете.

абе лошо беше што од 60 мин го извади Дињо и тогаш се ориентираа само на одбрана,бранеа водство уште од вториот гол...
Абе ја гледаше утакмицата или така пиша?

Роналдињо освен со Рома пак го снемува па и дури вчера ако приметивте дечкото се лутеше што го смениле ! Толку себучно играше вчера што почнувам да размислувам дека има некој проблем помеѓу него и Пирло во секој момент го прескокнува Значи Роналдињо покушува да организира напад а уствари не му е тоа работата! Еден дриблинг не направи а уште и дечкото се лути цццц

1:25

Лелеееј каков гол на Плоски, ѕвериште :vozbud:
Таман Инзаги кога ќе се пензионира и овај готов ќе за кај нас xD

Да не знае некој до кога ке е повреден неста??:nesum::nesum:

Сигурно е само дека нема да игра против Парма во сабота...Го спремаат да моње да настапи во вторник против Реал...Се надевам дека брзо ќе се врати.
Како негова замена пре би го играл Фавали отколку Каладзе.Не знам,некако страв ми е од Каладзе...:)

Абе ја гледаше утакмицата или така пиша?

Роналдињо освен со Рома пак го снемува па и дури вчера ако приметивте дечкото се лутеше што го смениле ! Толку себучно играше вчера што почнувам да размислувам дека има некој проблем помеѓу него и Пирло во секој момент го прескокнува Значи Роналдињо покушува да организира напад а уствари не му е тоа работата! Еден дриблинг не направи а уште и дечкото се лути цццц

па секако освен партијата со Рома ,не покажува нешто повеќе овие утакмици,само што кога влезе Фламини се знаеше дека Милан само ке се брани+константно не напаѓаа и мирисаше на гол...и ете паднаа 2 гола,а иначе Лео рекол дека му се допаѓа тоа што Дињо се лутел кога го извадил пошто му се игра,а порано сеедно му беше :pos:

Сигурно е само дека нема да игра против Парма во сабота...Го спремаат да моње да настапи во вторник против Реал...Се надевам дека брзо ќе се врати.
Како негова замена пре би го играл Фавали отколку Каладзе.Не знам,некако страв ми е од Каладзе...:)

Не ги бива ни двајцата... Ја би го стаил Силва на местото на Неста а место бразилецот - Онуеву... редно е више да добие шанса човекот..
А и според утакмиците на кои го имам гледано ми изгледа доста стабилен човекот(за разлика од каладзе и фавали)

Не ги бива ни двајцата... Ја би го стаил Силва на местото на Неста а место бразилецот - Онуеву... редно е више да добие шанса човекот..
А и според утакмиците на кои го имам гледано ми изгледа доста стабилен човекот(за разлика од каладзе и фавали)
Ониеву е повреден ке паузира 4 месеца минимум.....не знаеше?

За жал Ониеву е повреден на 6 месеци. :(
Затоа викам ја дека ни треба уште еден централен дефанзивец, еве сеа Неста и Ониеву се повредени, па нема со кој да играме, неможе Силва да покрива два играча. :uvo:
Еве нешто за Запата има на миланњус, супер играч. Нас сеа ни треба некој централен дефанзивец до 27 години, кој ќе го замени Неста за 2 сезони, кога најверојатно ќе оде во пензија, а и ќе учи многу од него. Па за две години да имаме еден од најдобрите дефанзивни тандеми. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom