Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Forza Milan !!!

- Ама едно нешто нее за смеење у пм :nesvest:

Sun 28 Feb, Serie A: AC Milan
ac-milan-atalanta-344422.html
v
ac-milan-atalanta-344422.html
Atalanta

Sat 06 Mar, Serie A: AS Rom v AC Milan

Wed 10 Mar, Champions League: Manchester United v AC Milan

- Играме две тешки гостувања у пм, треба да сне 100% скоцентрирани во двава напревара а одморет е 3-4 дена пред дуелот со Man.Utd :jaj:

Ronaldinho up to 14 assists. Learn from the Magician! :baeh:

Се загрижив за капетанот ама еве ништо страшно, ќе игра против следна пациентала на листава - Аталанта. :tv:

ACF+Fiorentina+v+AC+Milan+Serie+yNkKPlcbp93l.jpg

ACF+Fiorentina+v+AC+Milan+Serie+4Vv-p6xYgN0l.jpg

ACF+Fiorentina+v+AC+Milan+Serie+qPhM754t5BNl.jpg

ACF+Fiorentina+v+AC+Milan+Serie+Ozbk3h4Ot1-l.jpg

ACF+Fiorentina+v+AC+Milan+Serie+ywUxj6Zwpdll.jpg

Не ни треба проклет Џеко. :vozbud: :drk: :tv:
ACF+Fiorentina+v+AC+Milan+Serie+-sagtpIKJt0l.jpg

ACF+Fiorentina+v+AC+Milan+Serie+MSuJ-xnbD7kl.jpg

aaaaaaaaa reteeeeeeeee patooooooo

ACF+Fiorentina+v+AC+Milan+Serie+3cNmpATj8w5l.jpg

ACF+Fiorentina+v+AC+Milan+Serie+Fzq730NdiiCl.jpg

ACF+Fiorentina+v+AC+Milan+Serie+l_DorW7evwol.jpg

ACF+Fiorentina+v+AC+Milan+Serie+hYTlu0O9OaTl.jpg

ццц Росети се да ти ебам како можеше вака да не покрадеш?!

ACF+Fiorentina+v+AC+Milan+Serie+ExE7QrFxtDdl.jpg

мрш надвор! :pos2:
ACF+Fiorentina+v+AC+Milan+Serie+TgUsxWc-YXYl.jpg

копиле смрдливо све му ебам, гнаса неблагодарна, тоа што Милан му го пружи нигде на планетава нема да го дочека, сто пати сум се нервирал со него кога играше во Милан ама никад како денес не ме извадил од кожа, не можам да се помирам дека овој опинок играл кај нас.
Ќе слави гол (и тоа у трансови паѓаше :O)против тие што на тој негов дебел просек од квалитет му дадоа све што можеше!

f46ab2e1cd6041f7bb2bd76e52f87516-getty-fbl-ita-fiorentina-milan.jpg

^ да го пушиш пизда ти матерна!!

Леле ќути брат, а коа ќе ми текне колку се радував кога дојде од Парма :/

Според гол.ком Роналдињо е во идеалниот тим на ЛШ после одиграните први 1/8 финални дуели

Line-Up

Carrasso

De Silvestri Boumsong Lucio

Varela Fletcher Cambiasso Ronaldinho

Honda

Rooney Cacau

Ronaldinho - AC Milan

The Milan left-sider has been on fire this season and his performance against Manchester United emphasised his claim to be one of the world's foremost attackers. A goal and an assist told only part of the story as the Brazilian tore through the English champions time and again.

Не треба Џеко ич,не се занасајте многу Џеко е класа погоре од Бориело и Хунтелар. Нека ми покажат спротивно бе нека го избациме Ман. Ј. со нивни голови па да го стават во мисла Лео дали му треба Џеко или не. :tv:

W020080529574107736375.jpg

Нека го пуши курот педерчево се пали вчера како мајмун на крај го цуцна пак нека игра во второкласна екипа дрво....:pusk:
Иначе Дунга нека се замисли дали треба да го вика Дињо во Африка ако продолжи вака да игра.

Едно не ми е јасно, како може толку да се прави муабет за Росети, и дека он ни подарил победа. Па ова беше најдоброто судење до сеа у Серие А, без катрастрофални грешки.

АКо више праиме муабет за можниот недосуден пенал, па видете је целата акција, додека ја имаше топката овој од фиорентина се тегнеа факт, не падна, кога му ја додаде на Креирсон мислам, падна, ама овој па беше еден на еден со голманот, и пошто пенал имаше 3 секунди порано "во случај тогаш да паднеше" од дозволи предност.
Сеа што овој шутна у Абиати или боље рачено овој му ја стопи никој не им е крив. Беа 100 пати бољи од нас, ама како што знаеме сезонава, не секогаш победува подобриот, и ние трбаше да ги растритиме јунатед ама изгубивме, и сеа кој ни е крив, судијата што не у даде црвен на Рио за фаулот, или што промашивме 4 чисти гола.
Така да, баталете го Росети, победава ни е чиста ко суза, а кој губи има право да се љути.

Види сеа, до негде се у право што се лутат, пошо кој се работи за пенал правилото предност не важи.
Нека ви текне на финалето у ЛШ Барса - Арсенал, Иниеста даде гол кој беше поништен пошто пред тоа Леман направи фаул за пенал, и се врати на изведување на пенал.
Е сеа дали се занел судијата или не мање битно, јебига и против нас суделе судијете и против нив, против рома, против јуве против сите. Само сега ова е посвежо и кењаат сите за тоа.
А овие од Фиорентина после утакмицата со Баерн не плачеа олку да му ебем :toe:

ах Пато Пато...уште ме држи лудилото од вчера :vozbud::vozbud::vozbud: во недела ја продолжуваме серијава на Сан Сиро!

Ме фаќа страв од Рома ако играат вака дома... хмм

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom