Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кое прашање, ајде да ти одговорам, само незнам зошто бараш одговор од мене кога ти си најпаметен на форумов, ама ајде прашај, со задоволство ќе ти одговорам.

леле еј овие гоал(ШИТ).ком преку к*р ми се више:nerv:,ако е едно лошо за милан они ги праат 100,ццц една добра вест за Милан не даваат веќе 2 години у пм...видете еј...

Carlo Garganese, Goal.com-In simple terms – “Milan need to buy a whole new team”.(а овој нова мајка да си купи?)

http://www.goal.com/en/news/1717/ed...lems-of-juventus-inter-milan-revealed:angry2:

Шо се нервираш бе па и ти. Карло Гарганензе е Јубенташ мамичето негово. Освен ЈуБе, Липи и Касано он незне ништо друго

Па у право е... Кажи некој од овој тим на милан ( освен пато, неста, силва ) што заслужуваат да играт во тим со историја и амбиции како МИЛАН ...:tapp:

Happy b-day Gospodine pretsedatel....fala za se do sega i se nadevame deka ke se osvestis...
SilvioBerlusconiNew.jpg

„Ние против Бари освоивме еден поен а не загубивме два. Би сакал така да се гледа на работите и покрај тоа што ми е јасно дека навивачите се незадоволни. Состојбата во моментов е таква каква што е“, заврши Галиани.

Дали човеков има грам мозок?

Сега па уште да сме биле задоволни што успеавме да освоиме бод против Бари....ццц

До кога со ретардиве?

Јас искрајно нејќам да ја даваат ќе се нервозирам само...

Кое прашање, ајде да ти одговорам, само незнам зошто бараш одговор од мене кога ти си најпаметен на форумов, ама ајде прашај, со задоволство ќе ти одговорам.
Ова прашање-13594!

Среќен роденден Президенте

56.jpg

Еве малце да се расположимо. Реакцијата на Тицијано Зверот по освојувањето на титулата 2004

Среќен роденден прецедателе,последна година да ти е во Милан да ти е*ам педофилот глуп. :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom