Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЦЦЦЦЦЦЦ па само да се шутне да му ибам мамата........:nesum: ке зееам ке се утепам бе ејјјјјјјјјјјјј цццццццццццццццц

ЕВаа ја па и овај шутира фламини....

ако приметивте денес покрај стандардниот Неста, Одо прво полувреме го одигра прилично добро, а Каладзе :toe:

слаба игра, посериозни шансии имаа тие, а Милан само пречката
не е добро вака но се надевам ќе смогнат сили и ќе се вратат во игра нашиве

кои се тие посертиозни шанси што они ги имаа, да им ебам мајката, еден гол карамбол на среќа ни го бапнаа, Гатусо се губи и ја кочи играта, исто така и Одо, цело време назад ја враќа или има центаршу у пизду матер негде, Пато незнам ни дали игра, а Сидорф мислам дека малце претерува.
Убаво се најавуваше, место Пато и Пипо, да се проба у напад со Роналдињо и Хунтелар.
Тоа е тоа, во второ, мора Роналдињо место Сидроф и Хутелар место Пипо или пак Роналдињо место Гатусо и да се отвориме иначе со оваа игра, една пречка и без шут на гол, пораз не ни бега.

Да да немавме среќа како што имаа они..... ајде повеќе среќа 2 пол... очекувам пресврт..:helou:

mnogu slab pocetok na milan ovaa godina
tesko deka mozat pogore od 4 mesto,i 4 ako bidat trebe da se zadovolni

Со што ја заслуживме твојата посета ооо голем фудбалски стручњаку ??
hail.gif

Ти благодариме што не просветли со своето големо фудбалско знаење
hail.gif
, ти ќе бидеш светлото на крајот на нашиот тунел
hail.gif
, и со тебе како наш духовен водач ќе стигнемо до тоа четврто место и ќе бидеме задоволни.

Само уште едно прашање ваше духочество, кој ќе биде еве да речемо 3-то место во Италија, ооо голем стручњаку ??
hail.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom