Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Според milannews се е договорено со ЦСКА Москва за трансфер на Милош Красиќ. Трансферот би изнесувал 15 милиони евра и најверојатно од Јануари би требало да биде играч на Милан.

Го имам гледано неколку пати лом прави во Русија, игра како десно крило. Многу е брз и одличен дрблер, а има и силен шут.

Опа,машала ако го донесеме Красиќ и пред некоја недела пишав дека играчот е стварно добар има одлични пробиви по десната страна и би бил одлична аквизиција во тимот има и одлична техника го имам гледано во повеќе наврати,сепак да почекаме нешто официјално да искочи верувам дека ќе дојде во Милан. Иначе за вечер очекувам победа минимална има информација дека Роналдињо ќе игра прва постава бидејќи на Сидорф му треба одмор малце,се нервирам неможам да го гледам зублето како лази по терен.
6sjtbpf.jpg

Milose dojdi kod nas :)

Ист тип на играч како Абате... Тогаш Абате би седел на клупа или би одел во друг клуб. Викате ќе дојде зимово а и Рафиња ќе дојде? Ааааа да не дојде и Хернанес ? А ви текнува на правилото за не европски играчи? Едно место зазема Тиаго Силва , второто на кој од овие 3ца?

Стварно глупаво од ваша страна .. сите доаѓаат во Милан на гоал и миланњус а па и за 15 милиони пхххх хаха како да не..

Ист тип на играч како Абате... Тогаш Абате би седел на клупа или би одел во друг клуб. Викате ќе дојде зимово а и Рафиња ќе дојде? Ааааа да не дојде и Хернанес ? А ви текнува на правилото за не европски играчи? Едно место зазема Тиаго Силва , второто на кој од овие 3ца?

Стварно глупаво од ваша страна .. сите доаѓаат во Милан на гоал и миланњус а па и за 15 милиони пхххх хаха како да не..

Красиќ игра десно крило, Абате игра десен бек :smir:. Рафиња има европски пасош. А за Хернанес незнам. Само не верувам дека Красиќ ќе дојде у јануар, може да договорат у Јануар а да дојде у Јуни.

Заш у Јануар Бекам се враќа.....

Едит-

Еве и потврда

The 24-year-old was allegedly also on the radar of Spanish powerhouse Real Madrid and a number of other top European clubs, but Milan appear to have beaten everyone to the punch and could finalise the deal during the January transfer window.

However, the versatile midfielder, who can play both wide left or as a trequartista, isn't expected to land in Italy’s fashion capital until next summer.

Красиќ игра десно крило, Абате игра десен бек :smir:. Рафиња има европски пасош. А за Хернанес незнам. Само не верувам дека Красиќ ќе дојде у јануар, може да договорат у Јануар а да дојде у Јуни.

Што ти е бе? Абате природна позиција му е десно крило... е сеа тоа што во Милан нема место за него на таа позиција, затоа и Лео го испроба како бек.
А во Јануари ништо не очекуем... исто како секоја година, гласни шпекулации и на крај ќе излезе Галијани со изјава имамо играчи на таа позиција :toe:
Од Рафиња, Бејл, Бекам, Красиќ, Тони на крај ќе дојде само Бекам или Тони ако во Јануар имамо повредени од нападот (=

Milan Could Have Signed Francesco Totti At 12

еве читајте како Тоти за малку ќе завршил во Милан на 12год-ама не му било пишано :)
http://goal.com/en/news/10/italy/20...ave-signed-francesco-totti-at-12-former-agent
Тоти е одличен играч, еден од најдобрите Италијански играчи на сите времиња. Од Рома ми е омилен. Доколку дошол во Милан, ќе освојувал титули, што и ги заслужува, ама тоа е, немал толкава среќа. :)

Едит-

Еве и потврда
Веќе ти кажа Миланез, двајцата се десно крило, само што би можеле да бидат форсирани и како WRB-десни крилни бекови. :smir:
Значи ќе се начекаме за Красиќ, ако воопшто дојде. Иако не ми се верува да дојде.... :toe:

Агентот на Красиќ изјавил дека немало никаков контакт со Милан засега. Исто така дека и тоа за Красиќ би било остварување на сонот...

Да видим прво дал ќе ја даваат на некој од СуперСпорт каналиве

Al Jazeera Sport +4
Dahlia Sport 2
Fox Soccer Channel **
Hi Sports 2
NTV+ Sport Classic
Polsat Futbol
Sky Calcio 2
Sport 2 (Ukr)
SuperSport 3 (DigitAlb)

Marley на овие канали ќе ја има ако не се лажам болидраната е таа што ти ја бараш

MILAN:
...................Storari; .....................
Oddo, Nesta, Kaladze, Zambrotta;
.........Gattuso, Pirlo, Flamini; ........
..................Seedorf; .....................
...............Inzaghi, Pato...................

пак игра Неста нема одмор за него
и пак не играат Роналдињо, Хунтелар и Абате

Al Jazeera Sport +4
Dahlia Sport 2
Fox Soccer Channel **
Hi Sports 2
NTV+ Sport Classic
Polsat Futbol
Sky Calcio 2
Sport 2 (Ukr)
SuperSport 3 (DigitAlb)

Marley на овие канали ќе ја има ако не се лажам болидраната е таа што ти ја бараш

Фак ја немам имам само 1 и 2, забраел на утакмицата Виљареал-Реал.

Ништо давајте стрим :)

Шо е со трансфериве бе ?

Рафиња завршена работа.

Красиќ завршена работа.

Сега и Касано завршена работа!

Бекасм се враќа у Јануар и тоа било завршена работа. Па уште да прочитамо утре дека за Хернанес е завршена и за Џеко :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom