Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Супер утакмица нека ни се множат победите оваа сезона.

Честито нека ни е победава и првите 3 бода!! :)
Јас сум задоволен од играта...Значи со еден нов,добар бек ќе бидеме уште појаки.Пато и Роналдињо изиграа многу добро,тоа се бара од нив...
Се надевам дека ова ќе ги мотивира уште повеќе и наредната сабота ова време ќе имаме 6 бода на табелата...:)

никој не го коментира замброта мислам дека дечково денес одигра послабо од јанкуловски се приметува дека не е Фит,да се надеваме ке биде во наредните денови :smir:

пс. Мислам дека насетив како Гатузо и Амброзини се скараа некако, овој лентата капитенска ја даде на Пирло и мислам дека на измената не се ни поздравија. :\

Се поздравија ама многу млитаво, незнам што е работата.

Против Интер мора да играме дупло подобро од вечерва ако сакаме да победиме.

Ај нека ни е честита победата , и се надевам на уште една против Интер!

Ајде нека ни е честито победа Пато ЦАР!!! Јанко дрво ЛЕВ БЕК ПОД ИТНО и ке бидеме топ. :helou:

И од мене нека ни е честито победата ,и нека се множат,Супер утакмница во кој сите одиграа на ниво ,Рони со 1 асистенција, и просто кажано и 1 полуасистенција ни ја врака довербата,Но најголемите честитки според мене одат кон:aplauz::aplauz::aplauz: Пато:aplauz::aplauz::aplauz:,Овој 2 гол беше од школските учебници на фудбалот,супер изведена акција Браво нема што.Така да продолжиме и Шинтер ке ги нашариме:vozbud:ПОзз:helou:

Солидна игра.
Бориело делуваше како изгубен на теренот....другите сите беа ок.
Неста личи на тој што го знаеме сите и тоа страшно ме радува.
Пато беше како ракета....само нека продолжи така цела сезона.

Ај и од мене честито и да ни се множат победи, очекувам за со Шинтер подобра игра и нормално победа. Браво за Силва, Неста, Роналдињо и Пато.

Роналдињо дефитивно најдобро изигра ќе имаме голема среќа ако изигра цела сезона како што играше вечерва, Пато исто така што требаше реализираше само Бориело скоро и како да не играше на натпреварот.. само нека ни се множат победите !

ru8dpy.gif

Роналдињо стварно изигра топ ке биде јако ако си стои на зборот и ако се врати во играта како порано. Бориело дрвце и минатата сезона тоа што играше и оваа многу е труп :toe: Јанко кажав веќе нов бек под итно само фаули непотребни прави а Амброзини и Рино се срчкале а,па јасно дека ке се,само Гатузо може да биде и Е капитен во душа на овој состав на Милан ццц со кој памет Амбро капитен не ми е јасно човекот игра две сезони цели преку сила што се вика...али ај ке се покажат Фламини и Гатузо па ке одмара на клупа овој.Следната со Шиттер ке биде жустро сакам Хунтелар да ги освежи едно 2 пати и Пато еднаш. :wink:

Слики од натпреварот против Сиена:

14891_big.jpg

14892_big.jpg

14893_big.jpg

14895_big.jpg

Ѕвер!
14894_big.jpg

Добра фотка...:pipi:

14897_big.jpg

14896_big.jpg

14898_big.jpg

14900_big.jpg

14899_big.jpg

Честото победа да ни се множат ај следни се интер..Рони денес феноменално изигра а на крај забележав дека заедно одеа Амброзини и Рино,после она со сиена што на крај настана.

Јанкуловски најдобар.
Пато гол мајстор.
Роналдињо волшебник, визионер, нездраво екстра играч.
Фламини секоја година се по ѕвер.
Неста и Силва каква одбрамбена двојка, па двајцаве се за уживанција, да ги гледаш и да свршаваш, што повеќе да кажам.
Пирло и Гатусо солидно си ја завршија задачата и се гледа дека си ги местат коцките, ќе бидат подбри иако неможам да кажам дека и сеа не беа солидно добри.
Замброта дефанзивно доволно колку што треба, офанзивно просечно.
Бориело, уффф, тешко промашена инвестиција, никако да се вклопи во клубот, се надевам дека ќе се подобри.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom