Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај сега имате социјална група не го тупете многу на темава !

Лошо претчувство имам Силва и Огучи одма заедно во прв состав :nenene:

@Еве вуки

AC Milan vs Inter Milan

ЛЕЛЕ 1 : 0 интер не водет.... Каков кикс на Калач, а за Огучи да не збориме леле 3 минута

Леонардо некако брзо може отказ да му дадат..или па време е да го одврзе кесето Берлускони..

Леле аман кога ќе сфати Леонардо дека Калач НЕ треба брани за Милан:tapp:

Абе Господ кога му дал висина не му дал во мозокот беее:tapp: колкав е подобро да легне на гол нема да примиме гол,тоа рацете му се од гума,како на Пес6 голов,абе ист!!!:nesvest: Не ми се допаѓа играва али подобра е од првото полувреме со Галакси,иначе многу ги фаќаме на офсајд замки,ај ке видиме што ке смени ЛЕО сеа :pos2:....за к** не го бива како што глеам!Не се ни интер нешто подобри али тоа е сеа,само да глеаме и да навиваме !ајдееее !:smir:

Aj onievu nekako posle kiksot pocnuva da se poprava ama kalac sekoja tpka nakaj nego mislis ke mu se lizni i avtogol ke si butne:toe::kesa:

Калач вп АУТ одма !!!!
- Пирло треба малце побрзо да игра.
Мора да се најде смена за Јанкуловски.
-- Па задоволен сум :toe: Леонардо сака брза игра со едно до две подавања. Пирло е спор за таа работа.
Леонардо е добар. Газдиве не му носат играчи.

Овој Зигони со секоја утакмица се помалце мислам дека треба уопште да игра за Милан, дечкото цело време е у паника некако :jaj:

Паткава и Бориели слабо денес :tapp:

Овој Зигони со секоја утакмица се помалце мислам дека треба уопште да игра за Милан, дечкото цело време е у паника некако :jaj:

- Ке биде, ке се вколопи во Европа и во Италијанскиот фудбал до почеток на Серија А ... :salut:

Калач масолник невиден е нема шо. Врска нема овај ама ни Г од голман не има. Треба да го дадеме негде па макар и за без пари. Јас гасам не гледам поќе, само накрај ке видам колку е резултатот.

2 - 0 Калач :nesum: Имаме нај мизерен голман. Прво Интер имаа два удара а второ еден :tapp: Поубава и побрза игра имаме од нив ама Калач кога ни е на голот никако да тепаме у пм. Жими ку...тево е :pusk:

Ако не се купат двајца-тројца играчишта до Серија А сне ни ја наебале гадно :vozbud:
- Гадно се нервирам :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom