Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дејвид Бекам до сеа игра топ такада не паламудете многу,остава срце и све на терен нели гледате колку трча на една утакмица? И дебелиот изјави дека Бекам е одличен фудбалер,а и да на Пато му сервираше неколку гола од коа дојде !За до крај на сезона е одлично што го имаме за наредна ќе видиме како ќе стојат работите летово:wink:

Член ти ретардиран си или имаш проблеми со реалноста?

Јас сигурно не сум у Миланело и да знам точно што како е, ама фактите кажуваат дека сезонава Роналдињо е дрво. Освен неколкуте голови како со Интер и со Брага друго ништо не покажа, тоа е моето мислење.

А мислењето на сите светски стручњаци е дека неговото време е поминато, секој втор ден киснел у Барселона по дискотеки, на тренинг не се залагал, а и на утакмиците се гледа дека не е тоа тоа.

Ти очигледно не го знаеш Роналдињо од времето кога играше во Барса, па затоа се задоволуваш со трошки.

Миланез, супер што он ја има уште класата во него и триковите, ама што му користат тие на Милан ако неможе да ги примени или да ги искористи на натпревар?

Ама добро со оглед на тоа што се знаеше дека Роналдињо не му треба на Милан туку беше лична кукла и трофеј на Берлускони ок е:)

не смее дињо да ни ја расипе и онака смрдливата тактика против Сиена, ќе мора со 4-4-2 да продолжиме или евентуално 4-3-1-2, како и да е со двајца напаѓачи

од школо го пишав овој пост па гледав што пократко да биде...

инаку гледам веќе неколку страни за Роналдињо сте посветиле па поубаво да се изјаснам за да не ме разберете погрешно...

Немам ништо против Роналдињо доколку му се најде место во формација со 2 напаѓачи, значи нека игра... ама никако да ја пореметува тактиката само за на него да му се угоди... и сигурен сум дека после малава пауза ќе се залага да даде повеќе од себе за да му покаже на Анчелоти дека грешел во врска со него

Јас сигурно не сум у Миланело и да знам точно што како е, ама фактите кажуваат дека сезонава Роналдињо е дрво. Освен неколкуте голови како со Интер и со Брага друго ништо не покажа, тоа е моето мислење.

А мислењето на сите светски стручњаци е дека неговото време е поминато, секој втор ден киснел у Барселона по дискотеки, на тренинг не се залагал, а и на утакмиците се гледа дека не е тоа тоа.

Ти очигледно не го знаеш Роналдињо од времето кога играше во Барса, па затоа се задоволуваш со трошки.

Миланез, супер што он ја има уште класата во него и триковите, ама што му користат тие на Милан ако неможе да ги примени или да ги искористи на натпревар?

Ама добро со оглед на тоа што се знаеше дека Роналдињо не му треба на Милан туку беше лична кукла и трофеј на Берлускони ок е:)

Ај бе мајмуне наброј ми двајца светски стручњаци што рекле дека времето на Роналдињо и тоа на 29 години му е поминато.
И дали си ти нормален Рони бил лична кукла на Силвио, па нели знаеш дека цела европа го бараше дека беше екстра трансфер пазар тоа.
Ме не ме нарекува ненормален а пишува глупости како ќе стигне, цццц БРАВО дечко за тебе.

Човекот не е во форма и одма сите му се нафрлате, а кога дојде повеќето дркавте. Даде гол од слободен и го реши дербито со Интер пак дркавте повеќето а сеа зборите ова она...
Многу ја тупите со Роналдињо, на тие натпревари што ги стави каде Милан изгуби бодови на ниеден од нив немамо играно со 2ца во нападот.
Роналдињо игра брз фудбал а овие Сидорф, Пирло многу ја влечат топката, па враќаат назад па префрлаат од една на друга страна се во круг се врти.
Со Кака кога играат зошто игра Рони добро ? таквите како Кака, Рони, Робињо родени се за брз фудбал.

Како што кажале Пипо и Роналдо (бразилецот): Формата е привремена, класата вечна.

кај и дае ќе влезе Рони пак во форма, инаку и Кака не игра баш сјајно...
1.Па тој беше најголемиот кривец што тактиката на Милан се промени што сакаш кажи ама топката течеше полесно претходните сезони а згора на се и некои играчи ги изгубија своите природни позиции ради Роналдињо !
2.Да точно е дека Пирло ја тупи играта ама неговите пасови повеќе ми се свиѓаа од оние на бекам он е трпелив и знае што сака ако ништо друго он цело време е во движење а роналдињо колку пати ќе изгуби топка па дури не се враќа си продолжува напред и се смее со забите во офсајд! Јас сакам Роналдињо да заигра ама не се ТРУДИ чист пример гатузо нема никаква техника а зашто сите го сакаме?

Панучи еј... ако дојде предлагам Фавали да го продолжи договорот, можем да замислим кој добар тандем ќе бидат.

Човекот не е во форма и одма сите му се нафрлате, а кога дојде повеќето дркавте. Даде гол од слободен и го реши дербито со Интер пак дркавте повеќето а сеа зборите ова она...
Многу ја тупите со Роналдињо, на тие натпревари што ги стави каде Милан изгуби бодови на ниеден од нив немамо играно со 2ца во нападот.
Роналдињо игра брз фудбал а овие Сидорф, Пирло многу ја влечат топката, па враќаат назад па префрлаат од една на друга страна се во круг се врти.

Со Кака кога играат зошто игра Рони добро ? таквите како Кака, Рони, Робињо родени се за брз фудбал.

Како што кажале Пипо и Роналдо (бразилецот): Формата е привремена, класата вечна.

кај и дае ќе влезе Рони пак во форма, инаку и Кака не игра баш сјајно...
1.Па тој беше најголемиот кривец што тактиката на Милан се промени што сакаш кажи ама топката течеше полесно претходните сезони а згора на се и некои играчи ги изгубија своите природни позиции ради Роналдињо !
2.Да точно е дека Пирло ја тупи играта ама неговите пасови повеќе ми се свиѓаа од оние на бекам он е трпелив и знае што сака ако ништо друго он цело време е во движење а роналдињо колку пати ќе изгуби топка па дури не се враќа си продолжува напред и се смее со забите во офсајд! Јас сакам Роналдињо да заигра ама не се ТРУДИ чист пример гатузо нема никаква техника а зашто сите го сакаме?

Za Milan utre nema da igrat Ambosini,Jankulovski i Kaladze poradi suspenzija:toe:,inaku utre Milan ke ja rasturi Siena:vozbud::smir:

FORZA MILAN

Ти бе луд си или се праеш ми кажуваш тука два натрревара што си имал шанса да ги гледаш или само толку те оставиле од дома не те пустаат да гледаш тв??? А во стазата по групи гледаше во уефа од фаул голот когај губеа 2-0 во 84мин некаде сам трча се бори му направија фаул и од не знам која далечина даде гол.душата на терен ја остава и кој ке прочитам вака некој како тебе што пишуе не знам дај немој да гледас више фудбал ватерполо ти е појако за тебе позз.ФОРЗА МИЛАН

Сеа читав демек Трезеге можно е да заминува од Јуве.Ако е вистина,мислам дека Милан ќе се заинтересира за него.Ќе пробаат да го земат.Сеа не знам тоа колку е паметно,али очекувам да пројават интерес.

Се согласувам во врска со Дињо дека Класата е вечна,а формата е минлива,и затоа очекувам Роналдињо да се залага што повеќе и да се врати во добра форма.

п.с. Не мора да се навредувате за обични дискусии.Разговарајте малку поцивилизирано! :smir:

Ти бе луд си или се праеш ми кажуваш тука два натрревара што си имал шанса да ги гледаш или само толку те оставиле од дома не те пустаат да гледаш тв??? А во стазата по групи гледаше во уефа од фаул голот когај губеа 2-0 во 84мин некаде сам трча се бори му направија фаул и од не знам која далечина даде гол.душата на терен ја остава и кој ке прочитам вака некој како тебе што пишуе не знам дај немој да гледас више фудбал ватерполо ти е појако за тебе позз.ФОРЗА МИЛАН
Оххх да си ми жив и здрав ме изнасмеа:):helou:Легенда...

Друже нас не ни треба жонглер во тимот,џабе е еден пас на утакмицата за гол кога цела утакмица стоиш,не трчаш друг ти покрив...

Сеа читав демек Трезеге можно е да заминува од Јуве.Ако е вистина,мислам дека Милан ќе се заинтересира за него.Ќе пробаат да го земат.Сеа не знам тоа колку е паметно,али очекувам да пројават интерес.
Трезеге стар играч малце е, ама баш таков каков што му треба на Милан сега - не знам шо да кажам.

А и не вервам дека би го напуштил Јуве и би дошол во Милан.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

ПС. 400та страна
iconwaveea9.gif

Овој Максвел е добро бекче порано играше во Ајакс пред да дојде во Интер,таму изгуби место од Сантон али не верувам Морати да го продаде на Милан ако веќе го продава...

Максвел е одличен играч и сакам и ја да дојде доколку е можно..може и Трезегол да го прибереме доколку си оди Шева.

Максвел тешка варијанта ипак би била незнам колку би било добро конкурент да засилува конкурент:toe: Нас ни одговара али ипак на нив не и невозможно е тој да дојде кај нас...

п.с Пишувајте повеќе ке не стигнат од Јуве и Интер :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom