Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Извини брат а зашто мислиш дека Роналдинњо ке седи во место? Да не играл случајно лошо?пред да се повреди но сепак тоа е твое мислење ке видиш како се гази викендов противникот од сите страни.
Очигледно ти не ги гледаш утакмиците или неследиш што се случува
Почетокот да играше но кога дојде Бекам (иако јас бев против ама сега видов дека е добро решение) го засени зашто се дтруди се залага а роналдињо седеше на клупа!

Имаше и изјави од некој од милан не ме фаќај за збор од кој ама беше изјавено во смисла Не е доволен талентот на роналдињо треба залагање!

Очигледно ти не ги гледаш утакмиците или неследиш што се случува
Почетокот да играше но кога дојде Бекам (иако јас бев против ама сега видов дека е добро решение) го засени зашто се дтруди се залага а роналдињо седеше на клупа!

Имаше и изјави од некој од милан не ме фаќај за збор од кој ама беше изјавено во смисла Не е доволен талентот на роналдињо треба залагање!

Анчелоти го изјави тоа пред неколку дена кажа дека Бекам работи одлично на тренинзите и дава се од себе додека Роналдињо не се залага и дека не е доволен само талент...:toe:

Зошто нема шанси да играат Бонера и Сенди заедно ?
Минатото коло гледаше како изиграа ? десната страна многу беше поцврста со нив 2ца, и пак сакам да ги видим против Сиена заедно исто како за со Аталанта.
Бонера-Сендерос-Малдини-Замброта

e момци мислам дека одбраната Бонера-Сендерос-Малдини-Замброта е одлична и не треба ништо да се мени а јанкуловски добро се снаоѓа на левата крилна позиција,и треба со истиот состав да настапиме против сиена:smir::smir:

Роналдињо е 100 % талент а 0 % залагање.
Бекам за разлика од него е роден без талент и со само тренинзи, тренинзи и тренинзи и огромна желба израсна во класа фудбалер. Затоа и има навика за заложување на секој натпревар за разлика од Дињо кој ти е класичен футсал играч и техничар но со тоа ништо не постигнува во последно време.

Роналдињо е 100 % талент а 0 % залагање.
Бекам за разлика од него е роден без талент и со само тренинзи, тренинзи и тренинзи и огромна желба израсна во класа фудбалер. Затоа и има навика за заложување на секој натпревар за разлика од Дињо кој ти е класичен футсал играч и техничар но со тоа ништо не постигнува во последно време.

Роналдињо ја изгуби таа дрскост што ја имаше во ПсЖ и Барселона.:)
Ако тргне господ не го сопира, го има поминато цел Реал Мадрид, си го ладеше со Челзи, што сакаше правеше на теренот.
Сега преку к*р му е од играње, уште еден факт и дека во Барса испушташе голем број на тренинзи ...

Е сега кога Роналдињо е во форма не му е рамен ниту Роналдо,Кака, Меси...
Имаше сезонава неколку продори негови.
Само треба во иднина повеќе да тргнува сам а не постојано да асистира кон осамениот Пато...

За Бекам... во Манчестер растураше, и има талент ама слаб е со лева.
Незнам од каде ја најде мотивацијата и жебата за игра, можеби поради желбата да игра за Англија на претстојното Светско првенство. Најмногу се залага на теренот од сите играчи.

Со Сиена гледам голем коефициент ни ставиле во билтенов 2.1 и се чудам :vozbud:
Сега Анчелоти има повеќе опции во нападот со Рони, за разлика од претходните неколку натпреавари кога ѓи имаше на располагање само Пато,Инзаги и Шева како поофанзивни играчи.

не смее дињо да ни ја расипе и онака смрдливата тактика против Сиена, ќе мора со 4-4-2 да продолжиме или евентуално 4-3-1-2, како и да е со двајца напаѓачи

Не знам зошто,ама мислам дека викендов ќе играме со формација 4-3-1-2,со тоа што во напад ќе бидат Пипо и Пато,а зад нив Роналдињо.
Мислам дека Анчелоти после хет-трикот во неделата,нема г’з да го извади Инзаги.и јас би го играл пак.:)
Така да може да почне на тој начин и ако дадеме гол-два(дај Боже..),да менува после...

Тапа муабет правење за Роналдињо, па вие се чиатате ли што пишувате, незнам воопшто зашто оставам коментар на оваа тема, страшно.
Роналдињо бил талент без залагање, после како беше, ако игра Дињо ќе ја расипел напаѓачката тактика ако играл, лелелелелелелеле муабетиве.
Незнам, изгледа до мене е.:toe:

не смее дињо да ни ја расипе и онака смрдливата тактика против Сиена, ќе мора со 4-4-2 да продолжиме или евентуално 4-3-1-2, како и да е со двајца напаѓачи[/quosad
да се согласувам со тоа рони можеби не е спремен 100 % за првиот тим и најдобро ке биде да продолжиме со 4-4-2 но не е битно важно е да се победи:pos2::pos2:

исто и кака е спремен за мечот со сиена но сепак ке почне од клупа :helou::helou:

Роналдињо воопште немора да се мачи да се врати од повреда, таков играч со незалагање не памтам кога сум видел последен пат.
Се смее само ко теле, кога ке изгуби топка никогаш се нема вратено да ја земе и слично.
Милан дали игра со него или дали без него исто се фаќа....единствено нешто позитивно е ако му е денот ке прати 3-4 killer balls што ги викаат у шеснаесетник.

Бекам треквариста, Пато и Пипо напред, Пирло, Фламини и Амброзини нека играат у средина.

Роналдињо воопште немора да се мачи да се врати од повреда, таков играч со незалагање не памтам кога сум видел последен пат.
Се смее само ко теле, кога ке изгуби топка никогаш се нема вратено да ја земе и слично.
Милан дали игра со него или дали без него исто се фаќа....единствено нешто позитивно е ако му е денот ке прати 3-4 killer balls што ги викаат у шеснаесетник.

Бекам треквариста, Пато и Пипо напред, Пирло, Фламини и Амброзини нека играат у средина.

Дада и ти Карло фраер, нека играат тркачи и барај ти после победа, дали знаеш шо збориш, Рони е ѕвер, немој вакви глупости да пишуваш, незалагања и такви куп срања.
Страшно е ова што го читам за Рони, изгледа ја други утакмици гледам, изгледа друг Милан гледам, чим Амброзини е боља опција од Рони онда незнам.
Мислам дека нетреба секој да остава коментари.

Дада и ти Карло фраер, нека играат тркачи и барај ти после победа, дали знаеш шо збориш, Рони е ѕвер, немој вакви глупости да пишуваш, незалагања и такви куп срања.
Страшно е ова што го читам за Рони, изгледа ја други утакмици гледам, изгледа друг Милан гледам, чим Амброзини е боља опција од Рони онда незнам.
Мислам дека нетреба секој да остава коментари.
Абе муфљус го удараш јако ти на зублето а?

Па цел тим е ранет бе несреќо кој да игра, Емерсон?

И дај не туку ми се праи паметен ако наместо само да цириташ и да замараш пиши го твојот состав па да видиме...

Роналдињо е причината за промената на позицијата на некои играчи и нивната слаба игра!
Кога дојде Бекам се виде дека тој подобро се снаоѓа и некои играчи се вратија на своите природни позиции и пак резултати!

Абе муфљус го удараш јако ти на зублето а?

Па цел тим е ранет бе несреќо кој да игра, Емерсон?

И дај не туку ми се праи паметен ако наместо само да цириташ и да замараш пиши го твојот состав па да видиме...

Друже, што имам ја да пишувам состави, не сум ја тренер па да правам состави, а да пишам дека Амбро треба да игра а Рони е пацер, треба да бидам антиспортиста, страшна изјава.

И неможам да се правам паметен, јебига, не си ми конкуренција. Извини ама ја не користам зборови како удараш и зубле. :nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom