Абе Инзаги, Малдини да го шутнеме а? Се слушаш ли ти?! Една легенда на Милан така да се шутне. Малдини е цел живот во Милан а по пишувањево мислам дека почна да игра во Милан пред ти да се родиш. Знаеш ли што значи Малдини за Милан? Бог значи!!! Ако 40 години, пак е најдобар во одбраната сезонава како и порано. За мене Малдини може да биде во тимот и до 50 години само поради респектот кон него за посветеноста кон Милан.

од една страна така е... ама па кога ги погледнеш, сите се над 30че едно полувреме трчат ко будали а другото неможат да дишат...
значи секоја чест кон инзаги и малдини, ама време е за промени у милан...
малдини сеуште игра како коњ, уште го поседуе тоа од пред 10-15 години, ама сепак, годините му се одминати...
треба цела одбрана да ни се подмлади(што се случува)... и не ми е јасно, го земаа сендерос, а не го пуштат??? Бонера колку што знам одигра не повеќе од 3-4 утакмици...
една порака до сите фанови на милан, не се надевајте дека матиони ке се изнаигра сезонава... 
иначе, кога би дошол агерчо ке биде супер(башка и за малце пари доаѓа) ама причекајте уште 2 дена, сето тоа да се официјализира, бидејки и онаа година беше така со Адебајор, ко демек пред доаѓање е ама не дојде... така да времето ке каже најдобро...
што се однесува за кака... ја сум дефинитивно збунет...
од една страна сакам да остане, а од друга страна па... хммм... али поише сум да остане :smir:
иначе се сеќавате ли што се деси со Јувентус кога го продадоа Зидан за тогаш рекордни пари???Го купија Недвед,Давидс,Буфон,Tурам и уште некои???па потоа сол правеа по серие а?? Истото може да се случи и со милан... за тие пари(без разлика дали се 100 милиони или 200и кусур) можат комотно да си купат еден одличен напаѓач,еден играч за врска(фабрегас на пример, бидејки беа у лов по него), и одбрамбен играч +(покрај агер и силва)
башка, го имаме гуркуф, кој созреа, порасна, млад играч, кој не се докажа у милан поради тоа што му беше прва сезона,и не му даваа минутажа... а наредната година, кога тој ке дојде, ке ја има таа потребна минутажа за да игра добро...
од друга страна пак, КАКА Е ИКОНА!!! КАКА Е АВТОРИТЕТ!!! без него немаше да бидеме тоа што сме сега... Се сеќате ли кога даде 10 гола у ЛШ и кога ги напраи манчестер парам-парче... тоа се незаборавни моменти кои никад нема да се забрават...
или кога не одведе у финалето у Атина, кога го изгубивме тој незаборавен меч со ливерпул???
КАка е креативниот врв у милан, тој заслужува да биде капитен кога малдини ке ојде у пензија... 
сума сумарум, ја сум кака да остане у милан, бидејќи кога би го продале.. ке го продадат за пари, а милан има парички... 
КАКА ФОРЕВЕР ИН МИЛАН!!!!!