Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
јас имам своја теорија.... зелени копачки, зелена трева.... при брзо движење изгледа е тешко да се забележат и тоа служи за да се збунат бековите, т.е. зелените копачки би служеле како вид на камуфлажа :toe:
Брат, браво за теоријава, имат логика ама не значид да е до тоа јас мислам дека ја следат модава а 2008 беше зелено, црвено, жолто ама сепак теориава ти држи место..

А јас за копачкиве би рекол дека се е реклама сигурно Nike им е спонзор на сите и мора да носат копачки од Nike а иначе за ововј жуан - зашто да не више неможам да го гледам фавали па супер би било да имаме подмладок како него тоа би овозможило јанкуловски малце понапред да делува

Milan = Brazil. Малце го претераа. Дајте малце млади италијанци некои...

Кога ќе изненадат зимава со еден трансфер :vozbud:

сличен на овој :icon_lol:

Елгера бе. Најлоша шпекулација до сега. Подобро Барези да го вратат назад.

Па пред околу 4 дена имаше шпекулации дека ќе го зимаме а еве и сеа....

У никој случај:nenene::nenene:

Го гледам тој Руни,леле човеков колку нема стил за фудбалер...

Повеќе на боксер мене ми делува. И тоа аматерски бокс во барови во некоја мизерна населба во Лондон.

Уствари види го и Емерсон. Ептен фудбалски стил има он....

Абе не верувам дека се до толку луди да го земат Елгера!Сеа Валенсија решила дека не треба да му го продолжи договорот,а ние да се најдеме најпаметни и да пробуваме да го враќаме од пензија...Тешко веројатно.

Ех до сега ги спасија Фавали и Емерсон од пензија. Ништо чудно и со Елгера тоа да го направат.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom