Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ја колку што знам Апиа има италијански пасош :toe:
Да,да и не само тоа,дечкото е одличен а и треба да се знае дека е фри ејџент,така да ќе го земиме челе/гaга

Исто така и другите двајца се одлични играчи

Едит:Ѕвер

На Бекам му било страв да оди во Дубаи на подготовки и тоа поради терористички напади.
И ќе биде 24 часа со зголемено обезбедување и само на тренинзи ќе се појавува, останатото време карантин :icon_lol:

Францускиот весник Екип го ставил Кака во најдобрите фудбалери за 2008.
team271220008gwrehewrN.jpg

Е ова не ми се свиѓа кај него што се понаша како пицајзла.Ако му било судено да го убијат,ке му улета некој со бомба и ке загине

Ја не сакам многу да го земеме Апиа затоа што на таа позиција имаме еден куп играчи во јануари го сакам само Маџо од Наполи звер е :)

недај боже ваков во тимов
гејец
па ако треба и најдобар во светот играч да е,
за Милан никогаш да не заигра

недај боже ваков во тимов
гејец
па ако треба и најдобар во светот играч да е,
за Милан никогаш да не заигра
Не го ни отворив линкот
Мислам дека тоа е Нинис од Панатинаикос

Ако е он,Милан беше заинтересиран за него уште онаа сезона
Му ебам крфта

Ништо,испадна дека е Катсуранис од Бенфика
Овој не е за у Милан

Нема шанси да го донесат Гејот во Милан. Има многу играчи на неговата позиција а плус е и стар - 29 години.

Напаѓачот на Милан, Андриј Шевченко верува дека во 2009 година ќе се врати како водечка сила во европскиот фудбал и дека Милан имаат шанси да го стигнат Интер.
Погледнете

Ми се допаѓа изјавата на Шева! Добро е што размислува на тој начин. Се надевам дека 2009 ќе биде негова година и дека Милан ќе биде уште подобар во 2009.
И да...Браво за Антонини,се надевам дека и нему ќе му се исполни сонот и ќе заигра за репрезентацијата.

Ми се допаѓа изјавата на Шева! Добро е што размислува на тој начин. Се надевам дека 2009 ќе биде негова година и дека Милан ќе биде уште подобар во 2009.
И да...Браво за Антонини,се надевам дека и нему ќе му се исполни сонот и ќе заигра за репрезентацијата.
Да, да ако не размислува позитивно ништо а вака си дава надеш и на самиот себе, и на неговиот тим и на нас.

да ама за одгодина Мекцес,Милан и Рома имаат ужас односи и затоа ретко,додуша не ми текнува на играч од Рома што дошол во Милан,така да не верувам и овој да дојде.
а и за догодина не е проблемот,дотогаш ќе се најде нешто,нас сеа ни треба а ако не најдат некој у лер да дојде,нема да земат ништо.

Абе сезонава нека се врати Неста, сакам да ги видем барам еднаш овие во одбрана
Замброта-Неста-Малдини-Јанкуловски

а за другата сезона ќе си најдемо друг не ни треба Мексес :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom