Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
610x3.jpg

нашите секси фудбалерчиња:poss:

Што бара Емерсон со овие:pos2::pos2: Квари просек на сликава но.1 е секако Кака ама и Дињо мн чуден ми е нешто а за Силвио но комент како да биде коа е Прајм министер:zver:

610x3.jpg

нашите секси фудбалерчиња:poss:
:pos:
Многу пријатно сум изненадена од Пато нај фешн е од сите:)
Кака имал и поубави оделца :)
Емерсон ќе го скокнам во коментирање:icon_lol:
Него зашто му е толку кратка вратоврската на Роналдињо :pos:

Него Галијани изјавил дека води преговори со Дрогба :toe:

Абе каков Монтоливо и какви 15 милиони дишат они? Гуркоф е 3 пати боље а и незнам како може неговата цена да биде помала од на монтоливо -глупости
Треба да се засилиме во одбрана луѓеееееее како може тим како милан да прима гол во 98ма тапа работа !
Браќа волку пари за Монтоливо да даваме и плус Гуркуф не иде работата некако...

Абре луѓе вие читате претходни мислења пред да лупнете пост колку само да се брои?!
Ај што не ја читате статијата на гоал.ком како што треба, ај разбирам може не го знаете јазикот, ама тука ви е на македонски преведено дека не се работи за 15 милиони плус Гуркуф. И тоа само неколку поста погоре, само малце треба да скролаш...

Со Лече голот во која минута го примавме?
Добро зашто воопшто ја уништуваш темава со вакви да не речам, ама ќе речам глупи прашања, па добро бе, ти воопшто го пратиш Милан или едноставно си имаш поставено цел до нова година да имаш 2000 поста по секоја цена?:uvo:

Абре луѓе вие читате претходни мислења пред да лупнете пост колку само да се брои?!
Ај што не ја читате статијата на гоал.ком како што треба, ај разбирам може не го знаете јазикот, ама тука ви е на македонски преведено дека не се работи за 15 милиони плус Гуркуф. И тоа само неколку поста погоре, само малце треба да скролаш...

Добро зашто воопшто ја уништуваш темава со вакви да не речам, ама ќе речам глупи прашања, па добро бе, ти воопшто го пратиш Милан или едноставно си имаш поставено цел до нова година да имаш 2000 поста по секоја цена?:uvo:

Oк не ми дигај тензија:smir:

Oк не ми дигај тензија:smir:

Не дигам тензија, само сакам да се научите пред да пишете мислење малце да пролистате назад претходно што сте пропуштиле, вака само безврска се повторуваме. Се полни темава со небитни постови.Немој да мислиш дека ја мн. се нервирам што е така, него работата е да не биде ова детска тема и само колку да се напише пост, на пример ако си свртел малце и си подпрочитал ке си дадел друго мислење, поиздржано и со самото тоа и дискусијата ќе биде подобра.:toe:

ова со Неста а и Канаваро биле само желби на прецедателот на олимпик марсеј
безвеза

а за голман јас се надевав на тој бразилецот Филипе ама како што гледам тој не добива шанса за настап во Сантос да се види како брани, а за ова со Ханданович незнам :toe:

за мене абиати е доволно..а прочитав за дроба,ако дојде ќе биде супер..:)

за мене абиати е доволно..а прочитав за дроба,ако дојде ќе биде супер..:)
Ајде бе супер ќе биде а ?
Пола сезона е повреден и што ќе ни прави он во тимот ?

Не бе не ни треба Дрогба и тој кај да е ќе ги наполни 30 најдоброто од него помина во челзи ни треба нешто ново од 23-27 години нешто што мора во тие години да блесне. Мое мислење за напаѓач е дека со малце напор за Бензема ќе го доведеме имам мислење дека нема да одбие тим како Милан и ќе победиме во борбата со Барса и Реал кои гледам дека се доста загреани за него !
А за ханданович уфф како бранеше со интер добар е таков голман јас не би одбил!

EDIT: сега видов Дрогба више има 30 не ни требаат више старци!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom