maca_kaka'
тiƒosi јаossoηeјаo
- Член од
- 6 октомври 2007
- Мислења
- 3.515
- Поени од реакции
- 640

нашите секси фудбалерчиња:poss:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Емерсон секси тип:jaj:?![]()
Емерсон секси тип:jaj:?
![]()
![]()
Eмерсон ако е секси, јас сум суперсекси![]()
Абе каков Монтоливо и какви 15 милиони дишат они? Гуркоф е 3 пати боље а и незнам како може неговата цена да биде помала од на монтоливо -глупости
Треба да се засилиме во одбрана луѓеееееее како може тим како милан да прима гол во 98ма тапа работа !
Браќа волку пари за Монтоливо да даваме и плус Гуркуф не иде работата некако...
Добро зашто воопшто ја уништуваш темава со вакви да не речам, ама ќе речам глупи прашања, па добро бе, ти воопшто го пратиш Милан или едноставно си имаш поставено цел до нова година да имаш 2000 поста по секоја цена?:uvo:Со Лече голот во која минута го примавме?
Абре луѓе вие читате претходни мислења пред да лупнете пост колку само да се брои?!
Ај што не ја читате статијата на гоал.ком како што треба, ај разбирам може не го знаете јазикот, ама тука ви е на македонски преведено дека не се работи за 15 милиони плус Гуркуф. И тоа само неколку поста погоре, само малце треба да скролаш...
Добро зашто воопшто ја уништуваш темава со вакви да не речам, ама ќе речам глупи прашања, па добро бе, ти воопшто го пратиш Милан или едноставно си имаш поставено цел до нова година да имаш 2000 поста по секоја цена?:uvo:
Oк не ми дигај тензија:smir:
Ајде бе супер ќе биде а ?за мене абиати е доволно..а прочитав за дроба,ако дојде ќе биде супер..![]()