Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абре луѓе, сега го прочитав убаво текстот, вака вика "Милан побарува мин. 15 милиони за Гуркуф, и со оглед на тоа што е малку веројатно Бордо да ја плати таа сума, возможно е Галијани да го испрати Гуркуф во Фиорентина"(се мисли да се даде пола од сопственоста на Гуркуф на Фиорентина и да биде во ко-сопственост на Милан и Фиорентина, плус Милан да доплати 5 милиони евра)

Значи пола од Гуркуф да им дадеме(само рацете и главата без нозете:pos:) и плус 5 милиончиња.

Looks good to me!:helou:

За пробиви и луцидни потези тешко е во серија А:toe: Пола од тимовите против Милан играат со 9 души во одбрана и нема простор за дриблинзи. Фаќа топка и одма му се лепат 2-3 како муви на гомно:baeh:..Слобода имаше во Барса, каде што во Шпанската Примера дивизион се игра поофанзивен фудбал . Ако отиде на пример да игра во Холандија секој натпревар ќе крши коски.
Додека во Сериа А е подруго , може да го сјебат како Л.Н.Де Лима Роналдо.

П.С Верувај, ќе се врати на тоа ниво но против некои отворени екипи.:helou:
Јас како што знам Роналдо се еба сам и тоа пред очите на Марко Амелиа(тогашниот голман на Ливорно сегашен на Палермо)и тогаш Амелиа кажа дека многу јако се слушнало и дека многу се потресил....:toe:
15мил. + Гуркуф = Монтоливо???

Дали сте за ова? Јас не би сакал да го дам Гуркуф за Монтоливо:toe:

Имаме играчи на позиција од Гуркуф ама... многу пари се ова

Јас би рекол пола од сопственоста на Гуркуф плус 25 милиони за Фреј и Монтоливо:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Гуркуф дефинитивно не смеат да го испуштат :nesum: :nenene:

Јас би рекол пола од сопственоста на Гуркуф плус 25 милиони за Фреј и Монтоливо:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Мислам дека пазаривме некој млад бразилец за догодина....што ќе ни е Фреј тогаш?

Мислам дека пазаривме некој млад бразилец за догодина....што ќе ни е Фреј тогаш?
Финтата со Фелипе е што тој за 2 години има само 11 настапи а главната кривица за тоа е што капитенот на Сантос е другиот голман:nesum:

Сега баш никако не треба да го испуштиме Горкуф млад е и бајги надежен.

Гуркуф - Монтоливо = Да
Гуркуф + 15м. - Монтоливо = Не

Абе каков Монтоливо и какви 15 милиони дишат они? Гуркоф е 3 пати боље а и незнам како може неговата цена да биде помала од на монтоливо -глупости
Треба да се засилиме во одбрана луѓеееееее како може тим како милан да прима гол во 98ма тапа работа !

Браќа волку пари за Монтоливо да даваме и плус Гуркуф не иде работата некако...

Јас како што знам Роналдо се еба сам и тоа пред очите на Марко Амелиа(тогашниот голман на Ливорно сегашен на Палермо)и тогаш Амелиа кажа дека многу јако се слушнало и дека многу се потресил....:toe:

За во Интер кога играше Роналдо викав :toe:

А Монтоливо е добар играч, наследник на Пирло.
Може да се трампа со Гуркуф. Се додека Анчелоти е тренер, Гуркуф нема да добие вистинска шанса. Тука се и Пато, Кака ,Роналдињо па и Сидорф што играат на слични позиции така да...

Абе каков Монтоливо и какви 15 милиони дишат они? Гуркоф е 3 пати боље а и незнам како може неговата цена да биде помала од на монтоливо -глупости
Треба да се засилиме во одбрана луѓеееееее како може тим како милан да прима гол во 98ма тапа работа !
У што е бе бољи кажи?Гуркуф беше во Италија?Беше!Колку се снајде?Ни малце од тоа Монтоливо што го покажал!Гуркуф е добар во Француска лига која е 3 нивоа под Италијанската!Плус Гуркуф не се вклопи уопште во Италијанскиот стил!Не дека не е добар ама во Италија има многу подобри од него на таа позиција иако Мотоливо и Гуркуф немаат заеднички специфики во играата освен што и двајцата имаат силен удар!А некој спомна Фреј и Монтоливо за 25 милиони...уживајте!Може со тие пари само рацете на Фреј и толку!Поздрав

Со Лече голот во која минута го примавме?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom