Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
pa sto milsis ti koga zarate vo lazio go ima seta doverba od trenerot i moze da prai se i sesto vo mecot a od druga strana pederot anceloti ili rezerva patoooo ili go menuva se da mu ebam inzaghi vo timot 90 min a pato zamenet
nemoj da me razberas pogresno zasto za mene pato e eden od najdobrite vo svetot po mesi no.......
Ц ц ц ц...значи секој ебен момент го користиш за пропаганда против Анчелоти:uvo::nesum::jaj::toe::vozbud::baeh::tapp::drk::tv::salut::nesum::back::duel::duel::sekss::kesa:
Јас сум нов фан на МИЛАН!!
Јас сум стар фан на Милан.

Како и да е, добредојде!

Ц ц ц ц...значи секој ебен момент го користиш за пропаганда против Анчелоти:uvo::nesum::jaj::toe::vozbud::baeh::tapp::drk::tv::salut::nesum::back::duel::duel::sekss::kesa:

Јас сум стар фан на Милан.

Како и да е, добредојде!

sto mislis tiii deka ke go falam a ekipa kako milan eve 4 sezoni se bori za vlez vo champion league jas ne mu go usporam kvalitetite i uspesite so milan no mu dojde krajot. . .. .

vreme e stvarno konecno karlo da go sutnat nemozam da go gledam veke go ostava inzagi so 36 godini da trca 90minuti a go vadi patkata so 19 godini duplo pomlad neznam koja e logikata a i so toa favali go tupi veke neka si odi zaedno i toj so nego u paket:baeh:

vreme e stvarno konecno karlo da go sutnat nemozam da go gledam veke go ostava inzagi so 36 godini da trca 90minuti a go vadi patkata so 19 godini duplo pomlad neznam koja e logikata a i so toa favali go tupi veke neka si odi zaedno i toj so nego u paket:baeh:
Патката не е во некоја предобра форма а пред да збориш за Инзаги сети се колку пати не вадел од пораз со головите со глава:)

Патката не е во некоја предобра форма а пред да збориш за Инзаги сети се колку пати не вадел од пораз со головите со глава:)
Колку пати не вадеЛ е да си ми жива и здрава.Додека сите ние ги гледаме успесите што ги правеле овие играчи пред едно 5 години ништо не правиме.

Ај ја да прашам нешто.Прочитав во весникот за последната утакмица на Малдини и пишува дека бил исфиркан.Која беше причината ако може подетално???
Фала

Прочитав негде дека за Фиорентина да го помине Милан потребна и е победа со 2+ гола разлика.

Ај ја да прашам нешто.Прочитав во весникот за последната утакмица на Малдини и пишува дека бил исфиркан.Која беше причината ако може подетално???
Фала

Немаше причина,не беше исфиркан.

Прочитав негде дека за Фиорентина да го помине Милан потребна и е победа со 2+ гола разлика.

да де... оти ние дома ги победивме 1-0 , они ќе мораат со над 2 разлика оти меѓусебниот дуел се гледа, т.е. сфати го ова ко натпревар од ЛШ во нок аут системот

Галиани и Берлускони постојано најавуваа дека сеуште ништо не е одлучено и тие планираат да одржат преговори со Анчелоти кога ќе им биде обезбедено место кое директно води во Лигата на Шампионите.
Само да не остане во милан оти ако остане:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Титула ке видиме у 2015 година

Ај чао ја одам на фифа менагер да освојувам титули со милан

дечки оваа сезона да завршиме 2 арни ќе сме,тука да не сме 3 оти ке се мачеме у квалификациите на жешкото,Ако се смени тренерот верувам оти ќе има рамонт на тимот,а тоа го очекуваме сите

По 684989058405 ќе ти кажем

првите три одат директно

само четвртиот игра квал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom