superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
абе сега така викаш а кога освоивне ЛШ тогаш анчелоти беше бог![]()
Според мене Анчелоти ви е најдобар до сега, башка и му одговара на стилот на игра на Милан!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе сега така викаш а кога освоивне ЛШ тогаш анчелоти беше бог![]()

Епа со тој тим и ти да беше тренер и ти ќе освоеше..
не се расправаме само дискутираме

Остајсе, почнува темава да заличува на онаа на Манчестер... место да гледаш утакмица читај си овде, вршат пренос во живо... (кој шутнал, кој влага, кој излага, кој добил жолт картон итн... ) се се пишува.Инаку темава Фан Милан е досадна. Порано ја отварав постојано. Сега читам само глупости на неа и не памтам кога имало добра дискусија. Се дискутира 5 страни за Милан со Албанија. Боже сачувај свашта. Ако немате нешто паметно да напишете не пишувајте една реченица за да имате поголем број постови. Чесни исклучоци на помалку од 10 членови кои одамна се активни, ама гледам и нив ги снемува ради новиве досадни.
Тоа беше судиските грешки за интер зашто на нив им беа подарени многу нерегуларни голови а не грешки кои влијаат врз резултатите на Милан!Не изгубивме заради него туку заради глупавите судиски грешки кои како и секоја година не оштетуваат драстично.Да не беа тие судиски грешки ке бевме сега први на табелата со едно 10 бода + пред вториот.
Да бидеме реални, 2, еден со Сиена, еден со Милан . . . Милан - Киево ( прв гол ), нерегуларен пенал, Лацио - Милан ( првиот гол ) офсајд на Бекам, Милан - Палермо ( прв гол ), нерегуларен пенал, Милан - Интер акција започната со офсајд по која падна гол и тн и тн ( судиските грешки во корист на Јуве не ги спомињаме а ги имаше ) . До утре може да тераме и пак нема да најдете оправдување од судии за поразот дома од Болоња, поразот против Џенова гости, нерешениот со Реџина дома, нерешениот резултат со Џенова дома, нерешената со Лече, пораз од Палермо и тако даље. . . :smir:Тоа беше судиските грешки за интер зашто на нив им беа подарени многу нерегуларни голови а не грешки кои влијаат врз резултатите на Милан!
Чист пример Рајкард во барселона недонесе 2 сезони титула? Го сменија? Зашто ние да го држиме?
Не добро небеше муабетот да ве испровоцирам вас туку дечкото викаше дека имало нерегуларности во судењето од страна на судииве кои директно влијаеа на милан јас попрво би рекол дури имавме и мн поклони ама дечкото многу го сака Анчелоти па неможеш да му докажешДа бидеме реални, 2, еден со Сиена, еден со Милан . . . Милан - Киево ( прв гол ), нерегуларен пенал, Лацио - Милан ( првиот гол ) офсајд на Бекам, Милан - Палермо ( прв гол ), нерегуларен пенал, Милан - Интер акција започната со офсајд по која падна гол и тн и тн ( судиските грешки во корист на Јуве не ги спомињаме а ги имаше ) . До утре може да тераме и пак нема да најдете оправдување од судии за поразот дома од Болоња, поразот против Џенова гости, нерешениот со Реџина дома, нерешениот резултат со Џенова дома, нерешената со Лече, пораз од Палермо и тако даље. . . :smir:
Интер оваа година им '' даде '' неколку шанси и на Милан и на Јуве, играа во серија ( на домашен терен ) нерешено со Каљари и Торино, па следеше пораз од Аталанта и наместо приближување на табелата и искористување на тие киксови, Интер на крајот успеа да има предност од 15 бода пред Милан и 10 пред Јуве, тоа е тоа, со 8 нерешени и 6 порази шампион во никој случај .
Јасен ми твојот пост, затоа го болдирав делот со '' многуте '' нерегуларни голови во корист на Интер, остатокот од постот е на место, на крај краева се поклопува со дел од мојот пост .Не добро небеше муабетот да ве испровоцирам вас туку дечкото викаше дека имало нерегуларности во судењето од страна на судииве кои директно влијаеа на милан јас попрво би рекол дури имавме и мн поклони ама дечкото многу го сака Анчелоти па неможеш да му докажеш
А иначе и тоа што го напишав беше врз основа на она што го читавме по порталиве!
И јас мислам дека темава станува досадна. И тоа премногу! Мислам дека се забележува и во пишување на моите постови, кои се поретко ги пишувам...Инаку темава Фан Милан е досадна. Порано ја отварав постојано. Сега читам само глупости на неа и не памтам кога имало добра дискусија. Се дискутира 5 страни за Милан со Албанија. Боже сачувај свашта. Ако немате нешто паметно да напишете не пишувајте една реченица за да имате поголем број постови. Чесни исклучоци на помалку од 10 членови кои одамна се активни, ама гледам и нив ги снемува ради новиве досадни.
Ај преслушај се.Епа со тој тим и ти да беше тренер и ти ќе освоеше..
 (освен предлогот што ми го кажа Миланез по мсн кој не верувам дека ќе има добар ефект 
)