ne mislite deka premnogu ste obzemeni so ovoj fan club....mislite deka nekoj ke ve prasa vas koj da dojde koj da si ide od milan!? samo djabe se karate i stvarate tenzija megu sebe za raboti vo koi vie nemate nikakov udel....razbiram da komentirate slucuvanja...ama da predviduvate raboti ne mi se veruva...moj sovet da se opustite malku da ne se ispokarate megu sebe za gluposti...inace milan go sakam i jas ama pomiren sum so faktot deka jas a ni bilo koj od vas nemoze da smeni nisto
poz se nadevam deka ova ke go svatite najprijatelski
И јас го велам истото ама кој да слуша.абе добар си е анчелоти што сакате од него 2 место сме во италија а цела сезона по 5-6 играчи од прв тим не ни играат(повредени)го извадивне максимум од оваа сезона...другата освојуваме калчо и лш :helou:
Не изгубивме заради него туку заради глупавите судиски грешки кои како и секоја година не оштетуваат драстично.Да не беа тие судиски грешки ке бевме сега први на табелата со едно 10 бода + пред вториот.А заради негови грешки сезонава изгубивме сигурни 10-15 поени? од нив бар 5 да ги реализираше ќе бевме во игра за титулата..
Ај не збори глупости...сеа не ќе се прајме луди.Као судиите ни се криви...Не изгубивме заради него туку заради глупавите судиски грешки кои како и секоја година не оштетуваат драстично.Да не беа тие судиски грешки ке бевме сега први на табелата со едно 10 бода + пред вториот.
Имаше пред некој месец објавено табела на екипите од СЕРИЈА А доколку не биле судиските грешки и Милан беше на прво место,како што кажав претходно со околку 10 бода плус.А за овие натпревари како и за сите останати каде што Анчелоти ја затварал играта тоа можеби е поради фактот дека треба да добива бодови и да го зачува триумфот да ја зачува победата од таков натпревар.Вака на нас ни е лесно ај ке постави ваква тактика па таква,да игра напаѓачки со повеќе офанзивци,да огра поотворено.Ама не ќе ни биде лесно ако треба да седиме на клупата и да го водиме тимот кој е еден од најдобрите во Европа па и во светот.Незнаете колкав е притисокот да си покрај врвни играчи да мораш да победуваш на секој натпревар да си во добри односи со Галиани и со премиерот на Италија.Ај поздрав и имајте малку почит кон КАРЛО АНЧЕЛОТИ.Ај не збори глупости...сеа не ќе се прајме луди.Као судиите ни се криви...
Неколкупати изгубивме поени на грешка на Анчелоти.Коа се затвораше предвреме.Ќе ти ги спомнам само утакмиците со Лече-првата,со Џеноа-втората...
Единствена судиска грешка беше можда само голот со рака од Адриано.Ама затоа и многу пенали ни имаат судено,кои неколкупати и ни имаат решено утакмица.
е што бе грешки..таква му била тактиката на човекотА заради негови грешки сезонава изгубивме сигурни 10-15 поени? од нив бар 5 да ги реализираше ќе бевме во игра за титулата..
абе сега така викаш а кога освоивне ЛШ тогаш анчелоти беше богсе затвора пред време ете тоа со Џенова 1-0 во 90 1-1 потоа со Лече ејј од нив губиме поени да ти ебам тренерот..еден асален потег имаше во сезонава само што Фламини го стави десен бек..
абе сега така викаш а кога освоивне ЛШ тогаш анчелоти беше бог