Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе оставите го Палоски..не е тој за во Милан моментално.Нека се калеми како играч во послабиве екипи,па ќе видиме,здравје,има време.
А Инзаги како за џокер е одличен!

Ајде вечер одиме на победа, а знаете на некоја телевизија дали ќе ја даваат освен Милан Ченал:)

Инзаги си го чуваме само за во Лига на Шампиони,он знае најдобро да тресе противнички мрежи во тоа напреварување!

вечер линк дајте оти на тв тешко да ја даваат на некоја

Мислам дека ќе ја има на Супер Спорт-Албанскиов канал...сеа не знам кој фаќа тоа :)
Ама ќе побарам и стрим за секој случај...

ќе најдам стрим сигурно
и јас треба да ја гледам некаде
а на ТВ тешко да ја има кај мене

Другари што да симнам од програмиве за гледање освен тоа медиа плејер мн сецка тоа катастрофа е...кој е најдобро од овие?

Другари што да симнам од програмиве за гледање освен тоа медиа плејер мн сецка тоа катастрофа е...кој е најдобро од овие?
Најдобро е да си дојдеш ти кај мене (и остали фанови на Милан) и ќе си гледамо на ТВ, нема да се ебаамо со стимови :)
Озбилно, незнам кое е најдобро само така ви ставам линкови јас немам гледано никогаш на НЕТ утакмица, еве уште еден линк - http://www.justin.tv/tutu01

Екипа РОСОЊЕРИ треба така да се организираме:cug:
Незнам зошто не се берете така вие од Скопје што сте на форумов, јас сам сум од Тетово па мора дома да гледам :)

На форумов само двајца сме од Велес повеќево се скопјани па они ако се организираат добро,иначе со среќа вечер да им дадеме 2-3 гола најмалце Брага и да ги освоиме 3-те бода.

Со среќа и знаење :icon_lol:

Леле вечерва почнуваме со 3 шпица хахаха Пато,Инзаги и Шева е во прв состав

Екипа РОСОЊЕРИ треба така да се организираме:cug:

Незнам дали да земам пиштол да се утепам или со јаже да си го решам проблемот!

Па колку пати имам пишано бре за собирање и за гледање заедно!? И место сме одредиле, и сме закажувале, и сме се собирале, само од форумов никој не дошол до сега!
И сега оддеднаш требало така да сме се организирале!

Типично македонска работа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom