Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да ти ги пастирам цитатите од навивачите на јуве кој сереа тука за поразот од хуманитарниот натпревар со тирана, купот со челзи.....

пазете што зборите следен пат, вие зборите од други што сме губеле... а ние збориме од Милан што сте губеле...

не реплицирај на ова, ќе барам да ти ги избришат мислењава од тука или да те банираат од темава
Уште само да додадам.. Како што гледам на моето видео Милан и Јуве играат... Не Милан и некој друг...:salut:

да 2 лига нетреба да се меша со прва лига или поточно први на табела

само топ 5 примаме а јувентус не е у тие така да
пријатноо
Добро би дошло да те потсетам кој два пати ИСПАДНА од Серија А, а како што знам Јуве беше префрлен...:nesum:

Уште само да додадам.. Како што гледам на моето видео Милан и Јуве играат... Не Милан и некој друг...:salut:

а да те потцетам јас дека ние играме на чесен начин
а не со местење и да не фатат и да не пратат у втора лига

Добро би дошло да те потсетам кој два пати ИСПАДНА од Серија А, а како што знам Јуве беше префрлен...:nesum:

беше префрлен оти вие плачевте ко мали бебиња и мито и корупција
и сигурно дека ке ве префрлат

сте местеле еднаш... сте местеле и другпат, кој знае колку пати сте местеле

а да те потцетам јас дека ние играме на чесен начин
а не со местење и да не фатат и да не пратат у втора лига
Сигурно од многу што бевте чесно, сезоната кога Јуве беше преместен во Серија Б, вие стартувавте со -(Минус)бодови.. И тоа мислам дека беа -15... Тоа е знак дека многу сте биле чесни..:nesvest:

Сигурно од многу што бевте чесно, сезоната кога Јуве беше преместен во Серија Б, вие стартувавте со -(Минус)бодови.. И тоа мислам дека беа -15... Тоа е знак дека многу сте биле чесни..:nesvest:

ај докажи дека сме местеле???

да местевме ке не фатеја ко вас и ке не ставеа у втора лига

ај докажи дека сме местеле???

да местевме ке не фатеја ко вас и ке не ставеа у втора лига
Јас нема што да докажам... Ама кажи ми ти зошто стартувавте со минус бодови?? Тоа не ми е јасно... Од чест... Или преднос му дававте на другите екипи, за поинтересно да ви е првенството??:uvo:

па зашто тогаш не не избација со вас у втора лига??
Чекам одговор на моето прашање.. Зошто стартувавте со минус бодови.. Јуве местеше признавам.. Го преместија.. Се врати во Серија А, и сега е се како стар филм.. Само зошто вие не одговарате на прашањето кога сте толку НЕВИНИ??

Јас нема што да докажам... Ама кажи ми ти зошто стартувавте со минус бодови?? Тоа не ми е јасно... Од чест... Или преднос му дававте на другите екипи, за поинтересно да ви е првенството??:uvo:
иначе играта фудбал е да го играш за забава
и малце се заебававме и се занесовме
и така и вака сме 100 пати боље од вас
и тоа без местење на утакмици
за разлика од некои други лузери кои морат да местат за да може дедо перо да шутне и голманот да се праи на тошо и ај сеа гол било
браво ако само така можете да тепате
и доста ми плачеш у темава имате своја "јувентус" екипа да си зборите како сте тепале со местење ...

па зашто тогаш не не избација со вас у втора лига??
Пејо, и Милан беше тужен за местење натпревари, затоа ја почна сезоната со минус бодови, тоа е факт.. Сите што местеле си го платија цехот..

Пејо, и Милан беше тужен за местење натпревари, затоа ја почна сезоната со минус бодови, тоа е факт.. Сите што местеле си го платија цехот..

абе беше ТУЖЕН
и без никакви докази му ставија неколку минус бодови

ама не беше ФАТЕН и преместен у втора лига

некој повеќе некој помалце,секој со заслуженото. :)

пс.
не ми е јасно како не ве умори тоа Калчополи приклето,од каде имате сила да го коментирате уште...

абе беше ТУЖЕН
и без никакви докази му ставија неколку минус бодови

ама не беше ФАТЕН и преместен у втора лига
Господин Позитивен..Како што ме служи меморијата и Милан е префрлен во Сериа Б поради истите причини, а никогаш не сум го напишал тоа да ве омаловажам, било - поминало... Ти како што гледам сеуште се занимаваш со тоа иако тоа се деси пред три години.. И мислам да прекиниме со дискусија за ова, имаме милион пати правено муабет...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom