Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ух пак победивмо а ? :))))

А сте знаеле за Гуркуф воа ?

Ние го ангажиравме Гуркуф на позајмица со право трансферот да станае перманентен. – рече Триод. Имаме можност до 15 април да го купиме во целост играчот и Милан неможе да стори ништо околу тоа.
Се шпелулира дека Бордо ќе треба да одвои околу 12 милиони фунти за да ја откупат сопственоста на Гуркуф.

А Бордо е моментално втор или трет на табела у франција,Горкуф и ова коло даде и намести уште еден гол,што значи дека нема да имаат проблем да дадат 12 или 15 за него како за клучен играч.
А он треба да го следи или да го има у предвид случајот со Бориело па да донесе одлука што ке прави.Се наоѓа во слична ситуација со него(ланската),со тоа што е во други помлади години и има каде-каде подобар статус и ке бара прв тим како прв услов сигурно,а тоа не нема кој да му обеќа пошто средината ни е доста јака и без него.
Ипак рано е за ова да се мисли сега,ова треба да се фати накај април и мај.

конечно можам да ја оклучам кајгана...
А шо се има десено во рок од една недела?? Со кого играле Милан и другарчињата

конечно можам да ја оклучам кајгана...
А шо се има десено во рок од една недела?? Со кого играле Милан и другарчињата
Ти за фан на Милан се сметаш ?

Многу јасно дека е светска класа
2006–Arsenal 85 (39)

2000– Togo 38 (34)

Оваа сезона 7 настапи 3 гола 4 асистенции(само у Премиер лига) :toe::toe:

Значи нема 7 туку има 8 настапи по 90 минути во ЕПЛ. Од тие осум, на еден натпревар даде 3 гола, а на другите 7 ни еден!!!

Статистиката е чудна работа ако не ја прочепкаш до крај.

Ух пак победивмо а ? :))))

А сте знаеле за Гуркуф воа ?

Ние го ангажиравме Гуркуф на позајмица со право трансферот да станае перманентен. – рече Триод. Имаме можност до 15 април да го купиме во целост играчот и Милан неможе да стори ништо околу тоа.
Се шпелулира дека Бордо ќе треба да одвои околу 12 милиони фунти за да ја откупат сопственоста на Гуркуф.

Мислам дека клаузулата му е 15 милиони евра, ние го купивме 4. Така да(не дај боже) ако го изгубиме барем добро ќе профитира клубот и со тие пари ќе купи друг играч. Сепак за да го откупат согласност треба да даде и Гуркуф, а он така лесно од Милан нема да се откаже.

Ти за фан на Милан се сметаш ?

Не , она Милан ги користи во некои од нејзините фази на самозадоволување , знаеш таму сепак играат Пирло , Неста , Инзаги .

Иначе , што се однесува за Гуркуф , и јас така уште поодамна знам , али чекав на официјална потврда , т.е. дека при позајмицата се потпишала и одредена клаузула , т.е. сума на пари која ке овозможи Гуркуф да стане целосно играч на Бордо .
Значи доколку Бордо ја понуди таа сума на пари , Милан сакале нејкеле ке мора да прифатат . Е сега и тука има едно големо НО , т.е. Горкуф е сеуште играч на Милан , така да Милан се обрзани само да ја прифатат понудата на Бордо , а Горкуф е оној кој ке одлучи дали ке го прифати нивниот договор , значи се зависи од него .

Jaс иначе на ова многу се изнасмеав , цитирам
- Се надевам дека ќе го вратиме Жоан. Очекувам да игра за Милан, но треба да знае дека конкуренцијата е огромна. Ќе мора да се натпреварува со Пирло, Гатузо, Фламини и можеби Емерсон - вели Галијани.

Ај честито победа време беше :pos:

Најмногу мерак ми е за головите на Роналдињо (што мерак ми е вака кога го гледам среќен во црвено-црно дресче:))
Само едно не ми се допаѓаше. Зашто Рони пеналот го шутираше? Тоа беше работа на Кака и мислам дека така треба да остане ама ај (малку пристрасна сум тука :))

Добро беше што Бориело играше :vozbud::drk::vozbud::drk::vozbud:

еве ја табелата сеа

seriea-table.jpg

(малце на бугарски е :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom