Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе ние и без играчи само со голман ке ги тепаме

секој пат кога губиме тоа е бидејки им попуштаме

нели не е фер да сме први на листа секоја година

ке се откажат другите .....

фала на просветлувањето

Имам предчуство оти Рони ќе даде гол ... - памтете ми думата!
И јас така си мислам :)

smile_horse.jpg

Go Go Go ...

што е згоден и неопходен :pos:

И јас мислам ќе шибне некој гол. Добро е што телма ќе даваат ќе си гледам добра снимка, плус Бране ќе коментира :)

Него Инзаги ќе паузира 20тина дена. Добро ај имаме вишок напаѓачи кој во форма е кој не е, важно имаме. Али некако послаби сме одбрана. Ни фали некој нов човек таму. Но Неста фали многу :pipi:

Јас мислам дека Анчелоти мора да му ги поткова добро копитата на Роналдињо ако сака да спаси тој г'зот гнасен.

Кака ако е подготвен 100% ќе видите дека ќе стартува..

Јас па мислам дека и Шева ќе дае гол! За репрезентацијата два пати по ред постигна гол..Влага во форма:vozbud::wink:

колку што прочитав мислам дека ке стартуваат пато-роналдињо и кака а после шева може ке влезе како замена (веројатно на кака)

искрено подобро мислам ке фукционираат бразилциве отколку 2 бразилци и шева:toe:

Капаро редно време е да проработи и да ја срушат Џенова,Шева накрај ке го пуштат 10-15 минути доста му е и толку.

А зошто нова тема таман е оваа,и плус ако отвараат некој отвори некој писмен да биде добар воведот во темата а не глупости.
Онтопик - Добро е ако игра Бориело ама не 1ва нека седи на клупа ако водиме 2-0,3-0 нека го стават да се изтрча малку.

Палоски даде гол за Парма :bravo::zver:

Со среќа нека му е а иначе позајмен е или продаден како беше не памтам ?

Ќе се дава и пренос на телма

еве кој се повикани против Џенова и кој се повредени...

GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Kalac;
DEFENDERS: Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta;
MIDFIELDERS: Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Pirlo, Kakà, Seedorf
ATTACKERS: Borriello, Pato, Shevchenko, Ronaldinho.

Unavailable:
Nesta, Gattuso, Inzaghi, Viudez.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom