Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Роналдињо многу се лакоми и сам го знае тоа имаа доста шанси али одбраната ви е тапа:toe:

Lele debeliot go stavil inzagi sto sansi utnaa abe se stava koga e apla biten natprevarot togas se ubiva od golovi davanje a ne tamu spie vo ofsajd si pie kafe so gomanot na bol. ajdeeee vretete jaaaa

Одбраната е за никаде,ич немаме цврста одбрана.Мислам дека во второ полувреме Анчелоти ке го стави Гатузо (и евентуално пато),неколку играчи се ептен раштркани по теренот.Имавме неколку шанси,али фалеше прецизност.Амбро зверот си ја попраи грешката од минатиот пат.Би имале добра игра кога би биле подобро фокусирани,некако изгубено ми делуваат.За новиве играчи..Фламини има одличен шут,Роналдињо да себичен е понекогаш и сака да се покаже но еве се префрлува полека на тимската игра и е одличен асистент.Инзаги е истотака звер имаше неколку добри шанси.Со повеке срека во второ полувреме!Мора да тепаме:pipi:

ABE NEKA TEPA MILAN A SEVA KE SI IGRA CELA SEZONA NE SE SEKIRAJ

caps lock аман

убава игра на Милан во првово полувреме
Роналдињо многу се труди и убави асистенции дава (голот)
Фламимни звер
значи новиве играчи се вклопиа добро

примивме гол од контра ама мислам дека ќе се оправи и тоа и со победа ќе ја започнеме оваа сезона

и Инзаги да биде сменет крај 60мин со кој било до Шева или Пато сеедно ( пато :) )

ФЛАМИНИИИИИ ЗВЕР Гатузо стравува.... :)

и добри пасови на Рони само не требаше да се пика во Инзаги ама ај му се простува намести гол

Ајде тепаме МОРА !!!

Не игравме лошо освен што навистина сме слаби на левата страна.

Роналдињо играше одлично!
Инзаги не беше лош и нормално си ја почна сезоната со прв допир со топката и офсајд :pos:
Амброзини никогаш не ми бил омилен но знае да изненади :)
Замброта беше добар им ги скрши кичмите на двајца болоњци :vozbud:
И Фламини ми се допадна како игра
А Шева сакам да влезе барем на 5 минути, иако не знам дали Анчелоти ќе го стави (него приметивте се шишал и ново оделце купил Анчелоти :pos:)

само една дигресија- роналдињо воопшто не е себичен, но денес ДА, треба да се докаже и тоа по некоја глупова логика сите го сакаат на првиот натпревар, а понатаму веројатно ќе се уверите колку е несебичен

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom