Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Eeee Seva mu stoi maickava lele mn sum sreken koa go gleam pak kaj nas

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така е друже и кај мене е истоVAKA NE SUM BIL VOZBUDEN VO VRSKA SO FUDBAL ODAMNA EJ,A TOA SE DOLZI NA FAKTOT STO KONECNO BEVME AKTIVNI NA PAZAROT,TREBASE UEFA KUP DA STIGNEME ZA DA IM TEKNE NA GALLIANI I BERLUSKONI HAH AMA AJ SOVRSENO SE ZAVRSI LETOVO ZEDOVME 10 ZVERA!!!!
Виа челепур го земаме?:uvo:Купено летово и колку сме дале
Сеа не знам точно што сме продале ама знам дека поминавме ефтино летово(можда и ќар се
- Бориело-гага
- Антонини-гага
- Фламини-гага
- Роналдињо-платен
- Абиати-гага
- Замброта-земен ефтино
- Кардачо-земен ефтино
- Виудс-земен ефтино
- Шевченко-земен у лер
- Сендерос-земен у лер
) а колку ке се фатат добри од од овие ке видиме,јас со пола сум задоволен.
2001 год. мислам дека беше:wink: Го зедовме и Пирло, Дида, Каладзе...Мислам дека оваа сезона на Милан ке биде како таа во времето кога направија смена на генерации,незнам точно која сезона беше.Ви текнува кога играа Куп на Уефа и катастрофа беа со тој Хозе мари или како се викаше,дрва неделкани кога беа
После таа слаба сезона Милан првпат беше активен на трансферпазарот(како ова лето)и тогаш освои Скудето мислам,па после другата година Лига на Шампиони.Тогаш во Милан дојдоа Сидорф,Неста,Руи Коста и уште некој не ми текнува сега баш.Да се надеваме дека оваа сезона ке биде како таа,дека овој тим на Милан ке се уклопи како тој,да се надеваме ке бидеме страшни како тогаш.Се разбира прифаќам и ако сме за една класа подобри од тоа што бевме тогаш,повеќе не сакам зашто нема да биде интересно![]()
Ова најдов на нет:Купено летово и колку сме дале
Сеа не знам точно што сме продале ама знам дека поминавме ефтино летово(можда и ќар се
- Бориело-гага
- Антонини-гага
- Фламини-гага
- Роналдињо-платен
- Абиати-гага
- Замброта-земен ефтино
- Кардачо-земен ефтино
- Виудс-земен ефтино
- Шевченко-земен у лер
- Сендерос-земен у лер
) а колку ке се фатат добри од од овие ке видиме,јас со пола сум задоволен.
Их ако се покаже добро нема назад послеСенди ни го земавте а? Ај, да видиме како ке се покаже.:salut:Се најдобро!