G
GoddessOfRock
Гостин
Abe u UEFA ke pobedime( sekogas gledajte pozitivno)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интер колку ќе го тепаме?Abe u UEFA ke pobedime( sekogas gledajte pozitivno)
Фабрегас нема шанси ама Адебајор има и баш би сакал...тој е класа напаѓач баш каков што ни треба
леле болно за моиве очи... следиш ли англиско бе? какво дрво е Адебајор, и тоа нафурано дрво со желба да "порасне"
AHA ZNACI ODBRANA LEVO ZAMBROTA DESNO ODO CENTRI NESTA I SENDEROS/KALADZE AJ SAMO DA NE IGRAME PO PRAVILOTO DAJ EDEN POVEKE HH POZZ.
Ajде Тигар , добар пат и престој во Египет , уживај , па кога ке дојдеш првиот пост да гласи : '' Леле овие Интер лом направиле први две кола и што Милан вака слабо ''![]()
Oва меѓу мене и него , да не го сфаќате како провокација, Поздрав Дац .
Ajде Тигар , добар пат и престој во Египет , уживај , па кога ке дојдеш првиот пост да гласи : '' Леле овие Интер лом направиле први две кола и што Милан вака слабо ''![]()
Oва меѓу мене и него , да не го сфаќате како провокација, Поздрав Дац .
Абе ај вие што имате таму приод до сликите на сајтот на Милан дајте некоја слика од Шевченко некои пречеци ово оно да зирнам пошто мене не ми даваат да се логирам крфта да им ја ебам![]()
Има уште нешто што не те прави среќен - АнчелотиДенеска ми падна еден голем камен од срце...
и се израдував после долго време кога е Милан во прашање.
Шева се врати !!! :back:
Шева...мојот омилен Шева...
се врати во Милан.
Бога ми и тимот почнува да заличува...
Роналдињо,Кака,Шевченко,Пато...
добри офанзивни бекови...
ќе бидат добри.![]()
ќе прекине некој со расправање или се да се брише овде
кажете нешто корисно не оф топици и расправии
инаку чекам на официјална нема ништо уште за Сендерос ама ќе биде ваљда
Ok eve jas prekinuvam dosta e navistina
inaku senderos e pozajmen oficijalno kaj vas