Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фабрегас нема шанси ама Адебајор има и баш би сакал...тој е класа напаѓач баш каков што ни треба

Ако Адебајор е класа напаѓач тогаш јас сум СУПЕРМЕН! :smir:

леле болно за моиве очи... следиш ли англиско бе? какво дрво е Адебајор, и тоа нафурано дрво со желба да "порасне"

Тотална подршка на ставов. :)

AHA ZNACI ODBRANA LEVO ZAMBROTA DESNO ODO CENTRI NESTA I SENDEROS/KALADZE AJ SAMO DA NE IGRAME PO PRAVILOTO DAJ EDEN POVEKE HH POZZ.

Другар лево Јанко ќе игра. Одо ќе причека за прва постава.

А за Сендерос незнам што да кажам, јас мислам дека е неквалитет. Ама ајде да видиме, времето ќе покаже, добро е што е на позајмица па ако не ни чини може да го вратиме.

Kakov Oddo be Marek e 100 pati bolje od nego...Koa igra Oddo se molam da centrira vo nekoj igrac na milan da ima sansa za gol...lani bese kamen

Ajде Тигар , добар пат и престој во Египет , уживај , па кога ке дојдеш првиот пост да гласи : '' Леле овие Интер лом направиле први две кола и што Милан вака слабо '' :D

Oва меѓу мене и него , да не го сфаќате како провокација :D , Поздрав Дац .

Maрек после Европсково е во животна форма,на Англија им ја распара мрежата.Одо фала ти за полусезоната за која и дојде уствари ама слободен си на клупа со Броки и Фавали :)
Абе ај вие што имате таму приод до сликите на сајтот на Милан дајте некоја слика од Шевченко некои пречеци ово оно да зирнам пошто мене не ми даваат да се логирам крфта да им ја ебам :)

Ajде Тигар , добар пат и престој во Египет , уживај , па кога ке дојдеш првиот пост да гласи : '' Леле овие Интер лом направиле први две кола и што Милан вака слабо '' :D

хехехе , па ако Милан тепа со 2-0 нормално дека ќе биде слабо... очекувам петарда на првиот натпревар, ај кулирај

останатите... држете се до темата :)

И онака немаше да го сфатиме како провокација зашто знaеме дека нема така да биде. :)

Абе ај вие што имате таму приод до сликите на сајтот на Милан дајте некоја слика од Шевченко некои пречеци ово оно да зирнам пошто мене не ми даваат да се логирам крфта да им ја ебам :)

Нема ставено на официјалната страна уште никакви слики со Шева.

за 2 дена
Шева врача се кучи :)

bentornato250808forzaandriyDE.jpg

и уште еден скинер (еден имаме) како толчи

senderos25082008gqwgqwN.jpg

Денеска ми падна еден голем камен од срце...
и се израдував после долго време кога е Милан во прашање.
Шева се врати !!! :back:
Шева...мојот омилен Шева...
се врати во Милан.

Бога ми и тимот почнува да заличува...
Роналдињо,Кака,Шевченко,Пато...
добри офанзивни бекови...

ќе бидат добри. :vozbud::vozbud::vozbud:

Денеска ми падна еден голем камен од срце...
и се израдував после долго време кога е Милан во прашање.
Шева се врати !!! :back:
Шева...мојот омилен Шева...
се врати во Милан.

Бога ми и тимот почнува да заличува...
Роналдињо,Кака,Шевченко,Пато...
добри офанзивни бекови...

ќе бидат добри. :vozbud::vozbud::vozbud:
Има уште нешто што не те прави среќен - Анчелоти :)

ќе прекине некој со расправање или се да се брише овде
кажете нешто корисно не оф топици и расправии

инаку чекам на официјална нема ништо уште за Сендерос ама ќе биде ваљда

Ok eve jas prekinuvam dosta e navistina
inaku senderos e pozajmen oficijalno kaj vas
na stranata na arsenal ima oficijalno
:smir:
pozz

Ok eve jas prekinuvam dosta e navistina
inaku senderos e pozajmen oficijalno kaj vas
na stranata na arsenal ima oficijalno
:smir:
pozz

е така :smir:
фала на информација
јас чекав кај Милан ама нема а на Арсенал страната не ме интересирало да ја посетам :)
ама ќе видам сега

едит: видов на Арсенал официјална и ништо не најдов и некако не разбирлива страна ми е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom