Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А што постигна Бастен како тренер до сега ? Oдличен беше како играч , еден од најдобрите , но како тренер мислам дека би било голем Ризик да се донесе во тим како Милан , зашто веќе ако менуваат тренер Милан тоа би го направиле по неуспешна сезона во Италија годинава , значи кој и да дојде ке биде во стилот на Абро во Челзи , т.е. ке се очекуваат тиутли уште од старт а Ван Бастен не верувам дека како тренер е кадарен да работи под таков притисок .
Абе Бастен игра офанзивен фудбал и е многу поинтелегентен од Анчелоти и затоа сакам да го земиме
Ова интелегентен....Емерсон,Броки.....:pusk:

Дали некој од вас е загрижен дека во состав имаме тројца освојувачи на златна топка, ама предходната сезона ни еден од нив не беше во форма дури 2ца и не беа во први состави на нивните тимови.
јас се надевам дека 3 цата ќе се вратат во врвна форма и ќе растураат по теренот, но сепак ќе видиме времето ќе покаже што ќе се случи
само да не останат во минатогодишната форма:smir: и сме топ тим

Ме немаше доста време на форумов...
Не бев у тек со настаните,али затоа вчера ја сретнав Маца и таа не кажа ни здраво туку одма ШЕВА ПОТПИША ЗА МИЛАН.
Тајно во себе сите го сакаме Шева,некој го искажува тоа а некој па вели дека е предавник,а срецето си знаеш,задоволно задоволно од тоа што пристига ГОЛЕМИОТ ЧОВЕК Андри Шевченко!
Добродојде дома Шева!

Ме немаше доста време на форумов...
Не бев у тек со настаните,али затоа вчера ја сретнав Маца и таа не кажа ни здраво туку одма ШЕВА ПОТПИША ЗА МИЛАН.
Тајно во себе сите го сакаме Шева,некој го искажува тоа а некој па вели дека е предавник,а срецето си знаеш,задоволно задоволно од тоа што пристига ГОЛЕМИОТ ЧОВЕК Андри Шевченко!
Добродојде дома Шева!
AJDE UTRE NEKA GORI NA SAN SIRO KOGA KE GO PRETSTAVAT KAKO NOVO ZASILUVANJE.....SAMO MOZAM DA KAZAM DEKA OVA E SLICNO KAKO STO LESI SE VRATI DOMA KARL FLETCHER SE VRATI OD MAJORKA VO HARCHESTER ISTO TAKA I SEVA SE VRAKA VO MILAN!!!!:)

еве ги броевите на дресовите

Goalkeepers: 1- Dida, 12- Abbiati, 16- Kalac.

Defenders: 2- Oddo, 3- Maldini, 4- Kaladze, 13- Nesta, 15- Zambrotta, 18- Jankulovski, 19- Favalli, 25- Bonera, 36- Darmian, 77- Antonini.

Midfielders: 5- Emerson, 8- Gattuso, 10- Seedorf, 14- Cardacio, 21- Pirlo, 23- Ambrosini, 32- Brocchi, 84- Flamini.

Forwards: 7- Pato, 9- F.Inzaghi, 11- Borriello, 20- Viudez, 22- Kaka, 43- Paloschi, 80- Ronaldinho.

сеуште не се знае со Шева оти омилениот број (7) е веќе зафатен од Пато

Па и 77цата е зафатена од Антонини,очекувам да го следи Роналдињо со бројот и да земе 76ка

моментално губиме 1-0 од овие ... а Палоски сеа имаше 100% шанса...

ПС - голот што го примивме беше од нафрлена топка и тешко одбранлив

сега е крај на прво полувреме

на сите ни беше чудно како челзи прифати да го даде шева
но според италијанските медиуми повторно е помешан и кака во овој транствер
но не за оваа година, туку наредното лето да премине во челзи
http://www.acmilan-bg.com/leon_news_full.php?id=6684

и шева е под наем во милан
http://www.acmilan-bg.com/leon_news_full.php?id=6683

Не верувам дека е замешан Кака нешто на Челзи не им требаше Шевченко и затоа ни го дадоа,иначе добра е што бил на позајмица.

Па не знам дали е позајмен...На официјалните не кажуваа под кои услови е дојден во Милан,само Галијани спомна дека самиот Шевченко направил големи економски отстапки...од каде никој не знае,баш овој бугарскиов сајт,дошол до информациите..:) Ќе почекаме да го даат официјалното соопштение.:smir:

85 min Sporting Gijon 2 - 0 AC Milan
Не знам со кој памет го пишав 2ка :) По поразот од Челзи мислев дека Милан ќе ги растури овие за да се врати самодовербата во тимот пред новата сезона..

2-0 губиме... 86 мин. и изглеа уште еден пораз...:toe:одбраната ни е ептен слаба точка.Одма треба да земаат човек за централна одбранбена позиција. :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom