Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2:0 за 25 минути
суперрр:vozbud:

браво за амброзини ( влезе и он со топката во гол ) и јанкуловски

Добар почеток,добар напад и акции,само уште одбраната да ја поправиме малку и таман сме!2:0:vozbud:

браво браво... одлична игра, ги напнавме :)

ЕДИТ - Супер Пипо влезе....:zlo:

Уште еден едит од на тигар:ПИПО ЗВЕРИШТЕ!:vozbud:3:0:vozbud:

и уште еден... 4-1 Амброзини хехе...

епа конечен резултат 4-1... Милан доминираше освен на некој моменти, одличен натпревар

Браво за победата - 4-1:aplauz:

За Инзаги нема потреба од коментар:zver: Амброзини стварно душа дава на терен. Јанкуловси постигна одличен погодок, а и Сидорф заслужува големи честитки, какви две прецизни асистенции... Фавали изигра 100 пати подобро од Бонера, имавме проблеми во одброната, ама ќе бидеме подобри кога ќе ни се вратат Неста и Каладѕе. Овие Уругвајциве некако многу сигурно делуваат, ќе ги биде:).

abe super im e timov samo golman i uste eden odbrana i se ke si e najdobro ali i abiatti ke tera sezonava juve juve pezzo di merda

Браво
конечно тепавме нешто :vozbud::vozbud:
значи супер играле
мене ми излезе некоја обврска и неможев да ја гледам утакмицава па нека каже некој кој беше состав
уствари почетниот е на ацмилан.ком ама замени кој влегоа и како играа
пр:уругвајците дали играа, фламини дали се покажа, кој како бранеше и слични детали
:smir:

Уругвајците играа,фламини исто неколку пати допринесе за подобра акција,прво полувреме беше абиати на гол и беше одличен а второ беше дида но сепак и покрај примениот гол се покажа дека е во добра форма!:smir:
Сеа мое мислење:pos:
Значи по толку врескање дома да напишам и ја нешто
Супер игра на тимот само како што реков уште малку фали одбраната да ја зајакнеме и супер ке сме.Без роналдињо кака неста пато играме многу добро а камоли па тие кога ке дојдат на терен:vozbud:Растур ке правиме!
Честитки уште еднаш за победата од мене до сите росонери:pipi:

Солидна игра, без неколку клучни играчи дојдовме до убава победа.
Сидорф, Амброзини и Инзаги се зверови.

честито миланези:pehar:

убаво игравме денес и без најважните играчи
а палоши мало зверче, почна лом да ги прави фудбалериве:icon_lol:

инаку, која беше будалата што му го побара дресот на броки:uvo:

Честита да ни е победата. Секоја чест за Јанкул, ѕверот Амбро и за златото Пипо. Јес!

По поразот од Челзи и Сити ни требаше ваква победа, ама сепак ова се пријателски утакмици вистинското доаѓа допрва. Многу сум задоволен од играта на тимот денеска за разлика од тогаш со Челзи, морам да го пофалим и Палоши иако не даде гол се гледа дека сака да се докаже се бори за топката жилав е кога е потребно се враќа и назад ама најбитно е што е итар :)
Исто и Јанкуловски покажува солидни игри одличен е многу често знае и да изненади :)

А на Замброта и Одо им посакувам среќа кој ќе биде подобар тој нека игра прв состав
(двајцата се телиња)

пс. Дида уште не е спремен се гледа :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom