Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За тоа си во право,ама веќе коа прајме муабет дискутираме а не тресам ништо ја не се секирај !!!

БТВ Очигледно е дека имаш многу против Милан ама нема врска,и згреши што ми ја затвори темата Дали Милан треба да игра во ЛШ,бидејќи сигурен сум дека ќе се развиеше дискусија ама твоја работа!!!

гуркуф потпиша за бордо
се надевам дека ке си го покаже својот квалитет во бордо и ке успее
но сепак ке ни недостасува:(

да ... сепак ретко кој ја грееше клупата ко него , мислам дека повеќе ќе и фали на клупата одколку на тимот :smir: ... така беше реалната состојба , да се надеваме дека ќе се подобри кога ќе се врати од Бордо

и повторно шпекулации за Анџелоти...

http://www.24fudbal.com.mk/Default....dc7-4fab02639630&ln=3&typeBack=Последни Вести

наводно се вика дека побарал тренер-асистент кој знаел да збори течно англиски јазик ... а зошто ќе му е во серие а? ... или може за на друго место му треба... :icon_roll

Леле ми го потекоа со Анчелоти ... аман !!!

Не си оди од Милан тој,ваѓаат само шпекулации

Не си оди од Милан тој,ваѓаат само шпекулации

Стварно мислиш дека нема да си оди од Милан,или ти не сакаш да дојде во Челзи?:vozbud:
Мене не ми е битно дали ќе оди или не,битно ми е , ако оди ,кој ќе го наследи..?:smir:

На Малдини му е понудено продолжување на договорот (за уште една сезона). Се чека прифаќање од негова страна.

На Малдини му е понудено продолжување на договорот (за уште една сезона). Се чека прифаќање од негова страна.

Малдини веќе го продолжи договорот за уште една сезона

Браво за Малдини, ако е до мене би му предложил и нов договор на Фавали :uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom