Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гатузо, Пирло и Амброзини му се приклуција на составот на Италијанската репрезентација. Хмм ајде светските шампиони да станат и европски :smir:
не не не не не нека испаднат уште во групи,се замараат па да не можат да играат после(или бар се вадеа на умор после Светското) како и да нека испаѓаат побрзо ем за тоа ем не може да игра Касано да не игра Инзаги за инат нека испаднат матер им ебам
ќе завршат крај јуни и после имат слободно време. Нека играат момците сакам да ги видам европски шампиони и тачка. А ете не играат Иназги и Неста си одмараат луѓето.
kolku sto razbiram angliski procitav deka ke gi davale gurkuf i borielo ili 12 miliona?ako nesto vakvo nameruvaat celavite mora da se nenormalni aj 12 da dadat ali ovie dvajcata ne
Ако е за замена Бориело + Гуркуф за Манчини, подобро ич да не го бараме, а ако е само за плаќање тогаш можит.kolku sto razbiram angliski procitav deka ke gi davale gurkuf i borielo ili 12 miliona?ako nesto vakvo nameruvaat celavite mora da se nenormalni aj 12 da dadat ali ovie dvajcata ne
-линк
А олимпијадата ја броиш???:helou:Ееее пејо не биди до толку лош беќе завршат крај јуни и после имат слободно време. Нека играат момците сакам да ги видам европски шампиони и тачка. А ете не играат Иназги и Неста си одмараат луѓето.
Мене најмногу ме нервира светското првенство во Јапонија таму многу се губи време и после имаат збиен распоред на натпревари, а пак и годинава настапуваме ние за да ја одбраниме титулата оти само таа ни е![]()
Добро би било доколку двајцата го напуштат Милан.
Ѕверка е, Милан за него ќе ги понуди Гуркуф + Бориело + 12 милиони евра и ќе добие супер замена за Сидорф.

A be ne e lud United da go pusti taka Evra da si odi a kamoli bez pari.Евра мојт да пристигнит во Милан како слободен играч-линк
леле овај ако го добиеме ќе имаме одличен лев бек![]()
Moze da dojde ama ne bez pari i koga ke napolni barem 33 godini:helou:Чим Фламини дојде зошто да не и Евра ?
Го приметив тоа и на неколку италијански страни не само на 24 и Гоал ...
A за Мансини еве нешто друго (Јанкуловски = Мансини) ?