Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не читам бе пејо ? :D (им ги уништи плановите, ај Броки за ич паре ќе им го дадеме)

Пато и Дигао изгледа ќе идат на олимпијадата во Пекинг ... ДИГАО!!! :so:

Честито да ни е купот на уефа (ко се семкари)... Можеби ке се сетат да донесат засилувања и да го гледаме Милан во топ форма на дуели со Зенит, а конечно да се омрсиме и во Италија, време ни е што викате а?
И достате со шпекулациите дека Гатузо ке си одел од Милан. Ке си оди да, кога ке направи години колку Малдини.

Без разлика на се, според мене Купот на Уефа покажа многу подобар фудбал годинава од Лигата на Шампионите. Да се надеваме дека ке биде така и наредната сезона.

си го задржавте рино тоа е... криво ми е звер играч. јбг и баерн си го задржа лам неделава... (да, си се тешам :Р)

Ја малку касно му честитам роденеден на АНДРЕА ПИРЛО, ама опростено ми е, брат ми слави матура и така.
Уствари со прославава овде испаѓа како да сум му на роденден.:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Неможам да ви се изначудам... Само постови да се трупале. Ако мислите да пишувате нешто паметно пишувајте, а постови составени само од смајли...... Претерувате.

Честито да ни е купот на уефа (ко се семкари)... Можеби ке се сетат да донесат засилувања и да го гледаме Милан во топ форма на дуели со Зенит, а конечно да се омрсиме и во Италија, време ни е што викате а?
И достате со шпекулациите дека Гатузо ке си одел од Милан. Ке си оди да, кога ке направи години колку Малдини.

Без разлика на се, според мене Купот на Уефа покажа многу подобар фудбал годинава од Лигата на Шампионите. Да се надеваме дека ке биде така и наредната сезона.

Епа ќе биде,има кој да ја продолжи традицијата од оваа сезона во КУП Уефа!!!!

So malo zakasnuvanje cestito neka vi e golmanceto od Nica.Loris kako se vika....

Тешко ми е деновиве да пишам нешто.....многу ми е жал што не отидовме у ЛШ.....ама сепак мислам како навиач на Милан треба да ги бодрам!!!Да се надеваме дека следнава година ќе ни се осветли патот....и да го земеме скудетото и Куп на Уефа....
ЕДНАШ РОСОЊЕР СЕКОГАШ РОСОЊЕР!!!

Тешко ми е деновиве да пишам нешто.....многу ми е жал што не отидовме у ЛШ.....ама сепак мислам како навиач на Милан треба да ги бодрам!!!Да се надеваме дека следнава година ќе ни се осветли патот....и да го земеме скудетото и Куп на Уефа....
ЕДНАШ РОСОЊЕР СЕКОГАШ РОСОЊЕР!!!
abe i ne e tolku za nigde pa uefa ne e taka slab kup

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom