Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Броки ако треба и пари ќе им даимене читам бе пејо ?(им ги уништи плановите, ај Броки за ич паре ќе им го дадеме)
Честито да ни е купот на уефа (ко се семкари)... Можеби ке се сетат да донесат засилувања и да го гледаме Милан во топ форма на дуели со Зенит, а конечно да се омрсиме и во Италија, време ни е што викате а?
И достате со шпекулациите дека Гатузо ке си одел од Милан. Ке си оди да, кога ке направи години колку Малдини.
Без разлика на се, според мене Купот на Уефа покажа многу подобар фудбал годинава од Лигата на Шампионите. Да се надеваме дека ке биде така и наредната сезона.
Сеуште не е официјалноSo malo zakasnuvanje cestito neka vi e golmanceto od Nica.Loris kako se vika....
abe i ne e tolku za nigde pa uefa ne e taka slab kupТешко ми е деновиве да пишам нешто.....многу ми е жал што не отидовме у ЛШ.....ама сепак мислам како навиач на Милан треба да ги бодрам!!!Да се надеваме дека следнава година ќе ни се осветли патот....и да го земеме скудетото и Куп на Уефа....
ЕДНАШ РОСОЊЕР СЕКОГАШ РОСОЊЕР!!!