Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај боже Милан да се падне со имењакот Милано па да одиме да го гледаме

bravo za igrata na milan protiv udineze iako ne gledav ali bi trebalo da e dobra bidejki dadija 4 gola a 1 primija
btw aj so sreka u uefa:)

abe zdravje, Kup uefa i ne e taka loso, i Baern igrase lani, sea ce izgubime nekolku milioncicnja, ali ja pak mislim deka ce dojdat zasiluvanja ,

lani Baern vi teknuva ?

sepak dobro e aj da ne se sekirame 2009 nasa godina e forza milan milaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn

Always look on the bright side...

Штета шо Милан нема да игра во ЛШ, ама и ова не е толку лошо да ве потсетам само дека Милан никогаш го нема освоено Купот на Уефа...:toe:

Зошто едноставно не се воздржите од такви коментари? Вака... така
..блабла...Ојте пишете си во темата за вашиот фан клуб.

Добредојдовте во Клубот!!!!
Остајте ги другиве шо мрчат,и не е тако страшно.Малце е заебано што незнаеш шо екипа ќе ти излезе на терен.У секој случај не би требало да имате проблем да го своите,освен ако не ве снајде некоја заебанција ко Зенит и Гетафе,ама еве имате од кај да глеате,да не се заебете.Ај да сте здрави и живи сеа тоа е!

Vo Cup UEFA drugata sezona Sevilla ke igraat.
Ako ne prodadat nikogo vo megjuvreme , ke ja osvojat pak.
Kako sto napravija dva pati vo posldnite 3 godini.
I bez provokacii , ama nekoj decko spomna deka Milan imal "nedostizni" 7 tituli vo LS? Nedostizni ili vekje odamna pominati od eden drug klub?

Bravo za igrata greskata bese vo predhodnoto kolo so Napoli no taa e ... Fiorentina nema da se kvalifikuva ke izgubi od C.Zvezda taka da..sledna godina Cup UEFA nash e nema razocaruvanje!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA MILAN
SEMPRE PER TE

Вака сега: Тој глаучот што му шибнал гол на Торино ногата да ја скрши.
Догодина одиме на Скудето и Уефа Куп. Штета што нема да има Италијански екипи во завршницата од ЛШ, ама јбга.

FORCA MILAN!!!!!

Vo Cup UEFA drugata sezona Sevilla ke igraat.
Ako ne prodadat nikogo vo megjuvreme , ke ja osvojat pak.
Kako sto napravija dva pati vo posldnite 3 godini.
I bez provokacii , ama nekoj decko spomna deka Milan imal "nedostizni" 7 tituli vo LS? Nedostizni ili vekje odamna pominati od eden drug klub?

некој тим освоил 7 титули во Лига Шампиони а ние не знаеме??? :)

Во темава има милион и една провокација али тоа е. Сега некако се соземав играме куп УЕФА и то е то.

Заклучок: Најлоша сезона на Милан до сега! И мора да има големи промени во тимот за наредната сезона.(иако не верувам дека ке има бидејки нема да играме во Лига Шампиони али ќе видиме)

Мислам дека нема да има фудбалери кои ќе си одат од Милан поради оваа ситуација, а посебно не Кака. Али затоа ќе има трачеви и трачеви за негово заминување.

Што и да е си ги сакам најмногу. ФОРЦА МИЛАН. ќе ми фалат месециве :pipi: и ќе ми фалат нервозите за нив :)

некој тим освоил 7 титули во Лига Шампиони а ние не знаеме??? :)

Во темава има милион и една провокација али тоа е. Сега некако се соземав играме куп УЕФА и то е то.

Заклучок: Најлоша сезона на Милан до сега! И мора да има големи промени во тимот за наредната сезона.(иако не верувам дека ке има бидејки нема да играме во Лига Шампиони али ќе видиме)

Мислам дека нема да има фудбалери кои ќе си одат од Милан поради оваа ситуација, а посебно не Кака. Али затоа ќе има трачеви и трачеви за негово заминување.

Што и да е си ги сакам најмногу. ФОРЦА МИЛАН. ќе ми фалат месециве :pipi: и ќе ми фалат нервозите за нив :)

Росонерка е права навивачка за Милан браво! :bravo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom