Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
aj neka ni e so sreka drugat sezona vo uefa:nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:

lelelel
abe kako moze da gubat se borat za u ls eejjjj

imaaat li barem sansi ?

ДА!

кога Анчелоти ќе смени тактика или ќе си отиде, кога ќе најдеме асален голман, кога ќе купиме помлади играчи е тогаш имаме шанса!!!!!

заврши прво полувреме у ПМ :nerv:

Сеа само напаѓачки ќе играат милан.Само единствено можат на контри да ги фатат.

Крај на 1во полувреме ...

Во 2ро мора измена одма Броки-Џила, и мора да победимо дека Торино е Х имаме шанса, моментално се зависи од нас ќе видимо како ќе реагира Анчелоти ...

:milan8:

a pato ne igra taka li?

А упм, како мојт да губиме на ваква важна уткамица. Оф мори мајко кај му е умот на Анчелоти. И УЕФА не е така лошо:tapp:

Ajde ve ceka uefa so rasireni race. Aren vi e golmanot vo posledno vreme so mu fali, samo trepa podmladuvanje na milan i trener nov.

Ajde ve ceka uefa so rasireni race. Aren vi e golmanot vo posledno vreme so mu fali, samo trepa podmladuvanje na milan i trener nov.

вие ни во уефа не бевте ...

а ние додека игравме во ЛШ вие во сериа Б губевте од Бреша :nesvest::nesvest::kesa:

Абе ова е само за да се нервираат фановите на Милан, ќе ја свртат у второ пол со сигурност.

Ajde be ne bidite pesimisti.Uste 45 min ima.Sea Kaka ke blesne i milan LS e.Bez Nervozi

Абе ова е само за да се нервираат фановите на Милан, ќе ја свртат у второ пол со сигурност.

ke ja svrtat kako sto jas sea ke ja......andriana lima
mora da se vadi broki i da se stavi pato ili gila

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom