Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доста се вртите во круг ...

Наполи - Милан

Наполи (47 pts., 9th) vs. Милан(61 pts., 4th)

Недела Мај 11, 15:00 (нема да има изгледа на Телма)

стадион: San Paolo, Наполи

Играч за гледање
Наполи - Лавези
Милан - Кака

Можни состави
Наполи (3-5-2):
Navarro; Contini, Cannavaro, Domizzi; Mannini, Pazienza, Gargano, Savini, Hamsik; Lavezzi, Sosa

Милан (4-3-2-1):
Kalac; Bonera, Nesta, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Brocchi, Ambosini; Kakа, Seedorf; Inzaghi

Ова е се според Гоал, а според мене

..................Калач.............................
Бонера-Неста-Каладзе-Јанкуловски
.....Гатузо-Амброзини-Сидорф...........
...................Кака..............................
..............Пато-Инзаги.......................

Гоал предвидува Napoli 1-2 Milan
Неше предвидува Napoli 0-3 Milan :D

:milan8:

Ја предвидва

petarda-pirat.jpg

1:3 за нас, 2 Пипо и еден Кака

а гледам дискутирате за засилувања, јас искрено не би го сакал Рони дечкото не е у форма ( ја мислим дек нема ни да се врати ), а и многу пари кошта, ја пре би го Зел за тие пари Хернанес од Сао паоло и усте еден добар дефанзивец ( Барзаљи или Запата ), и плус ни треба усте едно голманче ( ја би го скал фреј ) али и абиати да се врати ако биде у форма како годинава у Атлетико не ќе биде лошо

а за напаѓач нека ме слушне Галијани и нека го земат Адриано за инает од Merdava од Интер и 30 гола да де наредната сезона

Наполи - Милан 1:5

Кака - 3
Инзаги - 1
Пато - 1

Така ке биде

Абе колку сакат нека е само да победиме:)

абе маскота ви беше ко малдини не ми е јасно зашто го продавате...:toe: ок фламини е помлад и многу солиден играч ама ова има горе доле исто логика колку реал да го шитнеа раул кога доје робињо или рууд...

бар мое мислење :smir:

Sprekulaciii alooo:)Koga ke go vidam so dresot na Bayern togas znam deka vistinski potpisal inace vaka ne veruvam i plus nekjam da poveruvam deka ke si odi:)

ок и јас ќе поверувам кога ќе го видам претставен на прес ама ова околу трансферов е 100% копија на тоа што се случуваше околу тони лани ова време... ќе видиме... :helou:

Инзаги сепак може да оди на Евро 2008 - тука
-сега не знам колку е ова добро, ако оди ќе се умори и ќе се потроши за наредната сезона. Ама можи и да не добие многу шамса на Европското

Инзаги сепак може да оди на Евро 2008 - тука
-сега не знам колку е ова добро, ако оди ќе се умори и ќе се потроши за наредната сезона. Ама можи и да не добие многу шамса на Европското
па поарно да не оди бидејќи он е многу склон на повреди......и не верувам дека ке добие некоа голема шанса али меракот му е голем па нека оди ако го повикаат

Ауу што сакам Гатузо да остане и да НЕ дојде Роналдињо :baeh:

јас би сакал рони да дојде а гатузо да остане али и не е толку неопходен па може за добра пара да фати магла

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom